A saját lányát erőszakolta meg egy sopronkőhidai férfi

pedofil
A kép illusztráció
Vágólapra másolva!
Miután a férfi házassága megromlott, rendszeresen verte a feleségét és a gyerekeit is, a lányát éveken keresztül meg is erőszakolta. A bíróság most súlyosabb büntetésre ítélte a kegyetlen apát.
Vágólapra másolva!

A házaspár egy sopronkőhidai lakásban együtt nevelte a 2005 augusztusában született lányukat, valamint a 2012 áprilisában született fiukat. A házasságok 2008-ban megromlott, emiatt a férfi rendszeresen kiabált és verte a feleségét. Mindezt végignézték a gyerekek, akik sírva kérték az apjukat hogy fejezze be.

A férfi a gyerekeket nadrágszíjjal ütötte, rugdosta őket, megalázóan beszélt velük.

A gyerekek gyakran éhesen mentek óvodába, iskolába, a szülők estig nem gondoskodtak róluk. A testvérek 2018 nyarán hátizsákkal el akarta szökni otthonról, de az egyik szomszéd ezt észrevette és hazakísérte őket.

Képünk illusztráció Forrás: --

A férfi 2015 és 2018 között többször is megerőszakolta a lányát.

A bíróság első fokon 11 év fegyházbüntetésre ítélte a férfit, valamint eltiltotta minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekkel léphetne kapcsolatba. A szülői felügyeletét megszüntették. Az anyát kiskorú veszélyeztetése miatt 4 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték. Az ítélet fellebbezések miatt nem lett jogerős.

Másodfokon a Győri Ítélőtábla 16 évre emelte a férfi fegyházbüntetését – írja az ügyészség.hu.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!