A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

Hiába okoztak totális káoszt Budapesten, Karácsonyék újabb karókat akarnak

csúcsforgalom, dugó, kerékpársáv, biciklisáv, sáv, kerékpár, Üllői út, Nagykörút, terelés, Budapest, sávlezárás, forgalom, korlátozás, délután
Vágólapra másolva!
Óriási közlekedési dugókkal kezdődött a hét Budapesten Karácsony Gergely veszélyes biciklisávjai, elhibázott döntései miatt. Bár hivatalosan szeptember elsején kezdődött a tanév, azóta is óriási a káosz, már most dugó van több helyen. Ennek láthatóan a legfőbb oka a teljesen kihasználatlan biciklisávok és az autósok elől lezárt Lánchíd. Ha ez azonban nem lenne elegendő, Karácsony Gergely kabinetfőnöke az egyik baloldali propagandalapnak elárulta, hogy a fővárosiak nem lélegezhetnek fel, ugyanis nemhogy nem szerelik le az Üllői út zöld kerékpárosvédő oszlopait, de még más utakon is kiraknak belőlük.
Vágólapra másolva!

Az egyre nagyobb elégedetlenség dacára a baloldali városvezetés tovább fokozza a fokozhatatlant Budapesten. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke a Népszavának adott interjúban részletesen elmesélte, hogy mire készülnek.

Újabb karók kihelyezése jön

Arra a kérdésre, hogy hiába a budapestiek felháborodása, nem szerelik-e le az oszlopokat, Balogh Samu azt válaszolta:

A kabinetfőnök szerint tehát minden karó marad, így az áldatlan állapotok is.

Balogh azt is elárulta, hogy terveznek-e újabb oszloppal leválasztott védett sávokat.

Ő Balogh Samu, Karácsony Gergely kabinetfőnöke. Forrás: Népszava

Kifejtette:

Tehát Karácsonyék szerint a budapestiek igénylik ezeket a karókat és az általuk védettnek nevezett biciklisávokat. Ami biztos, hogy a még nagyobb káosz borítékolható.

Mint arról korábban beszámoltunk, a közel 100 millió forintból létrehozott úgynevezett védett kerékpársávokat az Üllői úton és a Váci úton mindkét oldalon 2,5 méter szélességben hagyták, ami egy egyirányú biciklisávnak túl széles, a mentőknek túl keskeny, és az autósok számára is lehetetlen a közlekedés.

Karácsony Gergely elhibázott, koncepció nélküli döntései miatt állandósulni fognak a dugók a fővárosban.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!