Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország
Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország

Halálra gázolta a volt élettársa új párját egy férfi Székesfehérváron

Vágólapra másolva!
Egy székesfehérvári férfi kapcsolata megromlott az élettársával, majd szakítottak. Később a nőnek új párja lett, akivel össze is költöztek. A férfi ezt nem tudta elfogadni, ezért a kocsijával halálra gázolta a nő új párját.
Vágólapra másolva!

A férfi 2017 májusában költözött el a családjától, miután megromlott a kapcsolata az élettársával. Pár hónap múlva a nőnek új párja lett, aki be is költözött hozzá a székesfehérvári lakásba. A férfi tudta, hogy a nőnek új kapcsolata van, nehezen viselte, képtelen volt elengedni a volt párját, ezért többször is trágár üzeneteket küldött neki és hívogatta. 

rendőrség,mentő,karambol,motoros,autó
Képünk illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi 2021 júniusában autóval vitte haza a gyereküket, majd a környező utcákban körözve figyelte a környéket. Amikor odaért a nő új párja, elindult a férfi kocsija felé. 

Amikor át akart menni az úton, a férfi felé kanyarodott, gyorsított és szándékosan elgázolta. Az új élettárs néhány nap múlva a kórházban belehalt a sérüléseibe. 

Első fokon a Székesfehérvári Törvényszék emberölés 10 év börtönbüntetésre ítélte a férfit, de a döntés fellebbezések miatt nem lett jogerős. Másodfokon a Győri Fellebbviteli Főügyészség szerint a férfi bűnös és hosszabb büntetésre kell ítélni. Az ügyben a Győri Ítélőtábla fog dönteni - írja az Ügyészség.hu

Az Origo korábban megírta, hogy egy amerikai férfi márciusban halálra gázolt egy 61 éves férfit. A nyomozás szerint a baleset úgy történt, hogy Keranen a 73-as főúton haladt, amikor kisodródott a sávjából, és elütötte a sétáló férfit. A férfi a kihallgatása során azt mondta, hogy a rádióban az egyik kedvenc száma szólt, léggitározni kezdett, és ezért elveszítette az uralmát az autó fölött. 

Nyíregyházán egy figyelmetlen autós akkora sebességgel közelítette meg az egyik zebrát, hogy nem vette észre az ott kocogó nőt, akit ezért fékezés nélkül elgázolt. A nő a balesetben súlyosan megsérült. 

2021 augusztusában két család vitatkozott össze az utcán Létavértesen. Amikor egy férfi megtudta, hogy családja dulakodásba keveredett, beült az autójába, odahajtott és elgázolta az egyik haragosát, akinek életveszélyes sérülései lettek. 

Két éve egy svájci nő úgy szállt ki a saját autójából, hogy járt a motorja. Ezek után a lejtőn elindult az autó, ami végül háromszor ütötte el a nőt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről