A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Mráz Ágoston Sámuel: Azok, akik azt tervezték, hogy botrányt okoznak, azok nem jártak sikerrel

Vágólapra másolva!
A baloldal körében egy Orbán-gyűlölet-verseny volt, és ebben Gyurcsányné volt a főszereplő, míg Magyar Péter számára nem volt szerencsés a mostani helyzet – így értékelte a vitát Mráz Ágoston Sámuel.
Vágólapra másolva!

Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője a csütörtök esti európai parlamenti listavezetők vitáját úgy értékelte, azok akik azt tervezték, hogy botrányt okoznak, azok nem jártak sikerrel. A politikai elemző szerint sokan kibeszéltek a témaelőírásból. 

Itt a háború és a korrupció volt a két legfőbb téma, a kutatások azt mutatják, hogy a háború fontosabb, mint a korrupció ügye. 

A kilenc baloldali jelölt a korrupció ügyéről beszélt, de ez 2022-ben sem volt a választók számára a legfontosabb - tette hozzá. Mráz Ágoston felhívta a figyelmet arra, hogy a baloldal körében egy Orbán-gyűlölet-verseny volt, és ebben Gyurcsányné volt a főszereplő. Magyar Péterről azt mondta, hogy számára a mostani helyzet nem volt szerencsés, mert a 10 ellenzékiből csak az egyik szereplő volt. A Nézőpont Intézet vezetője közölte, a Gyurcsány-koalíció 10 százalék körül van, és ezért mondott nagyon erős mondatokat, míg a Tisza-párt elszürkült, nem szőke, hanem szürke Tiszát láttunk. Nem egy múlt nélküli ember Magyar, hiszen csak három hónapja gyűlöli a kormányt - tette hozzá. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!