Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Czunyiné Bertalan Judit: Vasárnap az egyetlen jó döntés a béke melletti döntés!

Ukrajna, ukrán katona
Ukrán katona vállról indítható rakétával lő a kiképzésen
Fotó: AFP/Genya Savilov
Vágólapra másolva!
Czunyiné Bertalan Judit Komárom-Esztergom Vármegye 03. választókerületének országgyűlési képviselője az Origo kérdésére elmondta, hogy nagyon fontos, hogy holnap mindenki részt vegyen a szavazáson, aki úgy gondolja, hogy Magyarországnak és Európának békére van szüksége.
Vágólapra másolva!

Czunyiné Bertalan Judit Komárom-Esztergom Vármegye 03. választókerületének országgyűlési képviselője az Origo kérdésére az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta, hogy reggel óta kint vannak terepen a munkatársaival, a képviselő asszony az oroszlányi piacon kezdett el mozgósítani, és nagyon jók a tapasztalatai. Elmondta:

nagyon fontos, hogy holnap mindenki részt vegyen a szavazáson, aki úgy gondolja, hogy Magyarországnak és Európának békére van szüksége. Ehhez az európai parlamenti listánk támogatását kérjük!

Hozzátette:

természetesen kampányolunk a helyi jelöltjeinknek is, de azt gondolom, hogy mindenki tisztában van a választás tétjével, a mai napon erre ráerősítünk. Az utcán a piacra igyekezve sokakkal találkoztunk, és mindenki megerősített abban, hogy az egyetlen jó döntés a béke melletti döntés.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről