Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Lövöldözés volt Debrecenben

Vágólapra másolva!
Vasárnap este egy testvérpár és az ismerősük vitatkozott össze, majd a vita hevében az ismerős elővett egy fegyvert és lövöldözni kezdett. A rendőrök a helyszínen elfogták.
Vágólapra másolva!

A rendőröket vasárnap este, 18 óra 30 perc körül értesítették, hogy hárman összeverekedtek a debreceni Piac utcában. Egy testvérpár a korábbi nézeteltérésüket akarták rendezni az ismerősükkel, amikor verekedni kezdtek egymással. 

Az ismerősnek közben sikerült az autójához futnia, elővett egy gumilövedékes fegyvert és több lövést is leadott. 

A rendőrök a helyszínen elfogták a lövöldözőt és a testvérpár egyik tagját, a másikhoz pedig mentőt kellett hívni. 

 

A helyszínelés jelenleg is tart az utcában, a rendőrök vizsgálják az eset körülményeit - írja a Police.hu

Nemrég egy eszéki parkolóban rálőttek az NK Osijek idén januárban kinevezett portugál sportigazgatójának, José Botónak az autójára. Az NFL-ben szereplő Houston Texas játékosa, Tank Dell pedig egy floridai buliban tartózkodott, amikor két férfi tüzet nyitott egymásra. Az amerikaifutball-sztár a lövöldözés során megsérült, és kórházba kellett szállítani, a támadó egy tinédzser volt

A Rio de Janeiro-i Penha nyomornegyedben (favelában) készült az alábbi felvétel egy focimeccsen, ahol a kelleténél jobban elszabadultak az indulatok. A dobálózás után előkerültek a fegyverek is, szerencsére a felvételen úgy tűnik, hogy "csak" a levegőbe lövöldöznek a tulajdonosaik. A felvétel ide kattintva nézhető meg.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, egy motoros rálőtt 4 emberre London Dalston városrészében. Az áldozatok egy étteremben ültek, amikor megtámadták őket. Rengetegen voltak a helyszínen, többen próbáltak segíteni a sebesülteken a mentősök kiérkezéséig. Egy 9 éves kislány továbbra is életveszélyes állapotban van, ő a családjával vacsorázott, amikor eltalálta az elkövető.

Egy motoros támadt az áldozatokra a nyílt utcán pár hete, az egyik este nem sokkal 9 óra után London Dalston városrészében. Rengetegen voltak a környéken, egy szemtanú próbálta elállítani az egyik ember vérzését, míg kiérkeztek a mentők.

Egy 45 éves férfi légpuskával lőtt egy lakóház erkélyéről a játszótéren játszó gyerekekre a szlovákiai Zólyom városában.A lövöldözésben egy fiú sérült meg, őt kórházba vitték. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről