Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Kovács József: A békénk a tét!

Fotó: Facebook / Dr. Kovács József
Vágólapra másolva!
Kötegyánban dr. Hajdu-Szűcs Mária Kornélia polgármesterrel, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjével kereste fel a helyieket dr. Kovács József országgyűlési képviselő, hogy átadják Orbán Viktor miniszterelnök levelét - számolt be a Beol.
Vágólapra másolva!

Az európai parlamenti választásnak még soha nem volt ilyen nagy jelentősége, mint most, a június 9-ei választáson. Háború vagy béke, erről döntenek – írta Facebook-oldalán Kovács József országgyűlési képviselő, aki házról házra járt Kötegyánban, hozzátéve:  Nincs megállás, minden téren mozgósítunk. 

Személyesen, kopogtatással, Orbán Viktor miniszterelnök úr levelének kézbesítésével, telefonálással és személyes találkozásokkal, fórumokon is. Sok levelet kézbesítettünk, és továbbra is arra kérünk mindenkit, menjen el vasárnap szavazni, mert a békénk a tét! 

–írta a politikus.

Mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje, de a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség - mondta Orbán Viktor néhány napja. Ma a Fidesz ötvenezer aktivistája egy nap alatt egymillió embert fog személyesen felkeresni és a választásra buzdítani. Az Egymillió Találkozás Napján a mozgósításban Orbán Viktor miniszterelnök is részt vesz.


 


 

 


 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről