Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Féltékenységből fel akarta gyújtani egyik alkalmazottját egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy negyvenes éveiben járó férfi egy céget vezetett feleségével. A párnak több alkalmazottja is volt és egyikükről a férfi azt gondolta, hogy vele csalja a felesége. Ezért mindkettőjüket behívta az irodájába, de a nő és a munkás is tagadta a viszonyt. Ekkor a férfi dühös lett és haza küldte az alkalmazottját, majd néhány perc múlva lelocsolta benzinnel és fel akarta gyújtani.
Vágólapra másolva!

Az ügyészség emberölés miatt tett indítványt arra, hogy letartóztassanak egy 42 éves férfit, aki feleségével együtt vezette a cégét a családi házuk földszintjén.

A férfi azt gondolat, hogy egyik alkalmazottja és a felesége szerelmesek egymásba. Ezért június 6-án behívta az irodájába mindkettejüket, ahol számon kérte őket viszonyuk miatt. Azonban mindketten tagadták, hogy titkos viszonyba kezdtek volna.

Ezért a cégvezető férfi trágár szavakat kezdett kiabálni, dühöngött, majd rosszul lett, ezért mentőt kellett hívni hozzá. Nem sokkal később rosszul lett és ismét vitatkozni kezdett a nála dolgozó férfival, majd a veszekedés közben elküldte, de az ennek ellenére folytatta a munkát.

Húsz perc múlva a férfi egy benzin és gázolaj keverékét tartalmazó kannával lelocsolta az alkalmazottját és annak környezetét, valamint a ruháját is. Ezután magához vett egy papírt és egy öngyújtóval megpróbálta meggyújtani.

Eközben a férfi felesége észre vette, hogy férje mire készül és a két férfi közé állt, majd a többi alkalmazottal együtt elhúzták a férfit a helyszínről.

A cégvezetőt őrizetbe vették, majd az ügyészség a letartóztatására tett indítványt, amit a bíróság azért rendelte el, mert félő, hogy a férfi, ha szabadlábon maradhatna, akkor megnehezíteni a nyomozást vagy akár újra megpróbálná felgyújtani alkalmazottját.

gyufa, gyújtogatás
A kép illusztráció!
Fotó: Milan Vasicek

Ahogy azt korábban megírtuk, egy bábolnai férfi pedig ismerősét akarta felgyújtani, megromlott a kapcsolata egy ismerős családdal, még azzal is fenyegetőzött, hogy megöli őket. Szeptember 14-én hajnalban, részegen elment a házukhoz, ahol a nyitott ablakon lévő szakadt szúnyoghálón keresztül benzint locsolt a szobába. Abban a szobában többen is félálomban pihentek. Ezek után odament a bejárathoz, majd az ajtó alatti résen benzint öntött be a konyhába.

Az ismerősök megérezték a benzinszagot és meglátták a férfit az ablak előtt. Ekkor az egyikük hívta a rendőrséget, a másik pedig vizet öntött a benzinre, majd felébresztette az apját. A férfi később bement a házba, leült és többször elmondta, hogy "felgyújtja az egész házat", majd elment onnan.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről