A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meggyilkolta ismerősét egy bábolnai férfi

Vágólapra másolva!
Még tavaly áprilisban találták meg egy férfi holttestét bábolnánál. Már akkor kiderült, hogy a férfit meggyilkolták. A rendőrök azonnal nyomozni kezdtek, és mostanra seikrült is elfogniuk a gyilkost.
Vágólapra másolva!

Bábolna, Farkaskút pusztán meggyilkoltak egy férfit 2023. április 29-én éjszaka. Miután valaki észrevette a holttestet bejelentést tett, ezután pedig a rendőrök is kimentek a helyszínre, ahol megállapították, hogy a férfit megölték, ezért azonnal nyomozni kezdtek. 

A nyomozók adatokat gyűjtöttek, tanúkat hallgattak ki és minden rendelkezésre álló információt alaposan megvizsgáltak. A kitartó nyomozati munkának meglett az eredménye, június 5-én elfogtak és gyanúsítottként kihallgattak egy 59 éves Bábolna, Farkaskút pusztai férfit, aki ellen emberölés miatt indult eljárás – számolt be a Police.hu

L. Tamást a nyomozók őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatást.

A gyilkossághoz tartozó bűnjelek. Fotó: police.hu

Két nappal ezelőtt pedig egy férfi boncolása közben derült ki, hogy valószínűleg meggyilkolhatták. A rendőrök nyomozni kezdtek az ügyben, és elfogtak egy 65 éves nőt, akit most gyilkossággal gyanúsítanak.

Az egyik pécsi kórház ugyanis értesítette a rendőröket június 6-án, hogy 

egy 73 éves férfi boncolása közben felmerült a gyanúja annak, hogy meggyilkolták.

A rendőrök emberölés miatt nyomozást indítottak az ügyben. Nem sokkal később elfogtak egy 65 éves nőt, akit ki is hallgattak gyanúsítottként. A nőt őrizetbe vették és javasolták a letartóztatását - írja a Police.hu

Korábban megírtuk, hogy holtan találtak egy idős nőt Hajdúszoboszlón. A helyszínelés során kiderült, hogy a 87 éves asszonyt meggyilkolták. Az esettel kapcsolatban egy férfit fogtak el, kihallgatása folyamatban van.

Ahogyan az Origo is beszámolt, pár héttel ezelőtt egy férfi kegyetlenül meggyilkolta szüleit Újpesten. A szülők egy IV. kerületi társasházban éltek a Liszt Ferenc utcában. Az anya nyugdíjas volt, az apa pedig biztosítóként dolgozott. A szülők a 37 éves fiuknak idén vettek egy lakást az egyik közeli utcában, de ennek ellenére is, többször visszaköltözött a családjához, ugyanis a szülei aggódtak a fiú mentális betegsége, skizofréniája miatt.

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!