A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Újraszámolták a szavazatokat Győrben - itt a végeredmény

Vágólapra másolva!
Hétfőn 9 órakor ült össze a Területi Választási Bizottság Győrben, hogy részlegesen, a 97 szavazókörből hétben újraszámolja a polgármester-választáson leadott voksokat.
Vágólapra másolva!

Nem sokkal 12 óra után megszületett a végeredmény, az utolsó szavazókörben egyetlen változás volt a jegyzőkönyvhöz képest, Dézsi Csaba András 160 helyett 159 voksot kapott, Pintér Bence 119-nél maradt. 

Vagyis jelen állás szerint Pintér Bence 445 szavazattal nyerte végül a polgármester-választást. 

Csalásra utaló jel nem volt - írja a kisalfold.hu.

"Gratulálok Pintér Bencének a győzelméhez - mondta az eredményhirdetést követően a kisalfold.hu-nak Dézsi Csaba András. 

Az összes szavazókörben szerettük volna, ha újraszámlálják a szavazatokat, de ez csak hétben történt meg. Ennek megfelelően nem vártuk, hogy megfordul a sorrend. De nem lépünk tovább a kúriához, elfogadjuk az eredményt. Eddig is Győr és az itt élő emberek érdekeit szolgáltuk, ez nem fog változni a jövőben sem. Nem háborúzni szeretnénk, hanem békét. Ha Pintér Bence polgármesterként progresszív, a város érdekeit szolgáló, előremutató ötletekkel áll elő, a frakció támogatni tudja majd. A város fejlődéséért akarunk tenni, és senkinek nem fogunk keresztbe tenni, aki ugyanezt szeretné. Reméljük, hogy viszontlátjuk majd azt a nagyon komoly programot, amit a város érdekében dolgoztunk ki, és bízunk benne, hogy a következő négy és fél évben ez megvalósulhat

 - fogalmazott Dézsi Csaba András.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!