A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szörnyű tragédia, vízbe fulladt egy ötéves kisfiú Hajdúszováton

Vágólapra másolva!
Egy ötéves kisfiú a Kösely csatornába fulladt - közölte a rendőrség a honlapján. A hatóságok vizsgálják a tragikus haláleset körülményeit.
Vágólapra másolva!

A rendőrség tájékoztatása szerint a kisfiú és hétéves bátyja a csatorna mellett játszottak ma délelőtt, amikor a gyerek beleesett a vízbe. 

A testvére próbálta kihúzni, de nem tudta, ezért hazaszaladt és szólt a szüleiknek, akik rögtön értesítették a rendőrséget.

A segélyhívást követően a hatóságok és a szülők is a baleset helyszínére siettek, de a kisfiú életét már nem lehetett megmenteni.

A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van, a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság vizsgálja a haláleset pontos körülményeit - írja a rendőrség honlapja.

A tűzoltók emelték ki a vízbe fulladt fiút a csatornából

A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók is vonultak a helyszínre, akik kiemelték és átadták a mentőszolgálatnak a gyereket

– közölte a Hajdú-Bihar Vármegyei Hírportál kérdésére Papp-Kunkli Nóra, a vármegyei katasztrófavédelem szóvivője. 

Idén Húsvétvasárnap fulladt bele egy kisfiú egy patakba a szlovákiai Tótkisújfalun. A gyerek kora este még a barátaival játszott a tótkelecsényi otthona előtt, de később nyoma veszett.

A mentők kihúzták a gyereket a patakból, majd megkezdték az újraélesztést, de a kisfiú életét már nem tudták megmenteni.

Márciusban egy kecskeméti családi házban történt tragédia, amikor is a három éves kisfiú, Andor valahogy kiszökött a házból, a hátsó kertbe tipegett, majd belecsúszott a kerti tóba. A mentősök hosszú ideig próbáltak életet lehelni a kisfiúba, de nem sikerült megmenteni, Andor még a helyszínen meghalt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!