Nacsa Lőrinc: Magyar Péter háborúpárti - videó

Vágólapra másolva!
Aki nem a béke pártján áll, aki szerint erről nem is lehet beszélni, az a háború folytatását támogatja és Magyarország biztonságát veszélyezteti - mondta Nacsa Lőrinc.
Vágólapra másolva!

Tegyük tisztába a dolgokat! Magyar Péter háborúpárti. Most azért támadja Orbán Viktor miniszterelnököt, mert a békéről mer beszélni szinte egyedül Európában - közölte Nacsa Lőrin. A KDNP képviselője elmondta, Magyar Péter tehát azt akarja, hogy ne is beszéljünk a békéről. A képlet nagyon egyszerű. Nincs középút. 

Aki nem a béke pártján áll, aki szerint erről nem is lehet beszélni, az a háború folytatását támogatja és Magyarország biztonságát veszélyezteti. 

Magyar Péter akaratának megfelelően a Facebook levette Orbán Viktor szombati, békepárti beszédét az M1 oldaláról és megpróbálta eltüntetni. Hogyan lehetséges ez?

 A Facebook Magyar Péter kérése szerint cselekszik? Nincs már sok idő a választásokig, nem engedhetjük meg, hogy elhallgattassanak bennünket, hogy elnyomják a béke hangait, nem hagyhatjuk, hogy Európában ma már egyáltalán ne is lehessen a békéről beszélni. Ezért is óriási tétje van a vasárnapi választásoknak. Csak a béke, csak a Fidesz-KDNP - zárul a bejegyzés. 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről