Menczer Tamás: Orbán Viktor mindig megvédte a magyar érdekeket - videó

Vágólapra másolva!
A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója új videót osztott meg közösségi oldalán. Itt a Békemeneten lehet hallani, sőt itt a Békemeneten is lehet hallani, hogy Orbán Viktor hatalmas stratéga és meg fogja állítani ezt az egészet, nem sodródik Magyarország háborúban. De milyen konkrétumok vannak, amivel tehet ez ellen az egész ellen?
Vágólapra másolva!

Orbán Viktor hatalmas stratéga, Orbán Viktor mindig megvédte a magyar érdeket a bevándorlás során, a Covid során, a háború során, a szankciók során, energiaválság, gazdasági válság, és lehetne sorolni. 

Orbán Viktor hatalmas harcos, mindig megvédte a magyar érdeket, most is kész és képes arra az egyetlen akcióképes békepárti miniszterelnök, hiszen a szlovák miniszterelnök otthon van már, ennek örülünk, de mégiscsak ötször lőttek rá - mondta Menczer Tamás.

Tehát Orbán Viktor, az egyetlen akcióképes békepárti miniszterelnök kész és képes arra, hogy az ország békéjét megvédje, de ehhez szükséges az, hogy a magyar emberek 9-én egy hatalmas igent mondjanak a békére, és támogassák Orbán Viktort. 

És mi küldjünk itthonról minél több békepárti politikust Brüsszelbe, ezt tudjuk mi elvégezni, és bízunk abban, hogy a többi országban is az emberek látják, hogy mi történik, és békepárti embereknek szavaznak bizalmat, meg abban is, hogy Trump elnök nyerni fog.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!