Életet mentett két rendőr Hőgyészen

Vágólapra másolva!
Egy járókelő hívta a segélyhívót vasárnap Hőgyészen, miután látta, hogy egy férfi a földön fekszik magatehetetlenül. A kiérkező rendőrök megállapították, hogy az illető nem lélegzik. Azonnal hívták a mentőket, és az utasításaikat követve sikerült újraéleszteniük a biciklist.
Vágólapra másolva!

Szedeli Márk r. törzsőrmester és Mocsári Dávid r. zászlós megmentették egy férfi életét Hőgyészen vasárnap, miután egy nő felhívta a 112-t

 - derül ki a Tolna vármegyei rendőrség Facebook-bejegyzéséből. A telefonáló közölte, hogy egy magatehetetlen férfi fekszik a földön az utcán. A rendőrök azonnal a helyszínre siettek és a mentősök telefonos utasításait követve újraélesztették a biciklist. 

 A mentősök tíz percen belül megérkeztek, és átvették a súlyosan sérült, de akkor már lélegző férfi ellátását, majd – miután állapotát stabilizálták – kórházba szállították

- írta rendőrség a közösségi oldalon. "A Tolna vármegyei vezető mentőtiszt levélben köszönte meg a bajtársias helytállást. Mint írta, kollégáink jelentős mértékben hozzájárultak az újraélesztés sikeréhez a végrehajtott beavatkozásokkal.
Munkatársainknak ezúton is gratulálunk!" - tették hozzá.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről