Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Brutális verekedés Győrben, ököllel estek egymásnak - videó

verekedés
Vágólapra másolva!
Győr belvárosában egy csoport férfi beszélgetése odáig fajult, hogy ketten közülük durván összeverekedtek, és végül egy bolt kirakatának is nekiestek, ami betört.
Vágólapra másolva!

Egy fiatal férfi tavaly áprilisban összetalálkozott két ismerősével Győr belvárosában, majd beszélgetni kezdtek. Egyszer csak a férfi az egyik ismerőse kabátzsebébe nyúlt, amiért a két férfi számon kérte őt, aminek következtében a férfi sietve távozni akart, azonban az ismerősei követni kezdték. A férfi ekkor, hogy a beszélgetést lezárja, ököllel többször megütötte az egyik férfit, aki megpróbált védekezni a támadás ellen, majd a másik férfi is bekapcsolódott, hogy megvédje a barátját az agresszív támadótól. A verekedés közben a férfiak az utca közepéről a széle felé sodródtak, és közben egy bolt kirakatának is nekiestek, ami betört. Az esetről videófelvétel is készült:

A támadó férfit az ügyészség garázdasággal vádolta meg, amiért akár két év börtönbüntetést is kaphat. 

Nem rég arról írtunk, hogy egy férfi június 8-án reggel várta a rendelését a gyorsétterem ételkiadó ablakánál, amikor belekötött a mellette várakozó két másik férfiba. Arra próbálta rávenni őket, hogy neki is vegyenek hamburgert. Amikor a két férfi ezt nem tette meg, az egyiküket megütötte. Amikor meglátta, hogy a másik hívja a rendőrséget, kiverte a kezéből a telefont, lefejelte és megpofozta. 

Áprilisban arról számoltunk be, hogy brutális utcai verekedés tört ki Galacon. A hírek szerint 13 lány támadt rá két másikra. A verekedésben ketten megsérültek. A hírek szerint a vita a közösségi médiában kezdődött: állítólag egy fiú uszította a támadókat a két lányra, miután azok összeveszett a barátnőjével. Az áldozatok később azt mondták, nem ismerik a támadókat, akik 13 és 16 év közöttiek lehettek.

Januárban pedig arról írtunk, hogy halálos verekedés volt egy Thököly úti presszó előtt. Két férfi vitatkozni kezdett egymással, majd a presszóban dolgozók távozásra szólították fel őket, azonban a két férfi az utcán folytatta a veszekedést, ami hamar elfajult. Az egyik férfi az útra lökte a másikat, akit ezután egy arra járó autó elütött. A férfinek olyan súlyos sérülései lettek, hogy a helyszínen meghalt. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről