A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Az MLSZ szerint a Fradinak igaza van a mocskolódó újságíró ügyében

Vágólapra másolva!
A Magyar Labdarúgó Szövetség az üllői129-nek küldött válaszlevelében azt írta, hogy "tartalmi kérdésekben" egyetértenek a Fradit mocskoló újságíró ügyében az internetes oldallal. Mint megírtuk, Mártha Bence, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu korábban mindenhonnan elzavart főszerkesztője fegyencvárosként gyalázta a 125 éves klubot. A Fradi bocsánatkérésre szólított fel, amit saját oldalán eldugva Mártha megtett. A MOL eddig hallgat.
Vágólapra másolva!

Az MLSZ ismertette, hogy 

 a molkupa.hu oldal a Magyar Kupa névszponzorának a saját, önállóan üzemeltetett kommunikációs felülete, melynek tartalmáért kizárólag az impresszumban is feltüntetett MOL Nyrt felel.

Hozzátették, hogy megítélésük szerint a kialakult helyzetben "szükséges és elégséges intézkedés(ek)re" első lépésben a MOL Nyrt a felelős.

Az Üllői129 közölte a honlapján, hogy a szövetség a következő az alábbi helyzetértékelésükkel ért egyet:

Azt gondoljuk, hogy elfogadhatatlan, hogy egy, az MLSZ szervezte sorozat honlapjáért, annak médiamegjelenéseiért olyan ember felelős, aki ennyire nyilvánvaló megvetéssel van a magyar futball legnagyobb, legnépszerűbb és legfontosabb klubja iránt. Ez nem szimpla szurkolói zrika, hiszen ő a molkupa.hu főszerkesztőjeként az MLSZ-t, a magyar labdarúgást képviseli, annak képviselete pedig az ilyen elfogadhatatlan, elfogult megnyilvánulásokkal összeegyeztethetetlen – remélem ebben egyetértünk. Ezért szeretnénk megtudni, milyen lépéseket tesznek a helyzet rendezése érdekében.

Mint ahogy azt korábbi cikkünkben megírtuk, a Ferencváros szombaton az  "Elég a mocskolódásból!" címmel kiadott közleményében bocsánatkérésre szólította fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét. Azt írták, hogy

Mártha Bence a közösségi médiában „fegyencváros”-ként hivatkozott az idén 125 esztendős Ferencvárosi Torna Clubra. 

Hozzátették, hogy a klub elvárja, hogy "a főszerkesztő kérjen nyilvánosan bocsánatot, mert megjegyzésével megsértette az egyesület 2 millió szimpatizánsát, szurkolóját, a klub legendáit, sportolóit, munkatársait".

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!