A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Féltékenységből akarta megölni munkatársát egy férfi

Vágólapra másolva!
Egy férfi miután a barátnője elhagyta, féltékeny lett munkatársára, aki beleszeretett korábbi párjába. A férfi féltékenysége addig fajult, hogy egy nap a munkahelyükön megpróbálta megölni a kollégáját. A férfi akár évekre is börtönbe kerülhet a tettéért.
Vágólapra másolva!

Egy férfi és barátnője, négy évig volt kapcsolatban, 2018-tól 2022 októberéig. Ekkor élettársa szakított a férfival és elköltözött tőle, aki nem tudta elviselni, hogy a nő elhagyta.

Sőt, akkor lett igazán féltékeny, mikor meg tudta, volt barátnője az egyik munkatársával került kapcsoltba. 

A féltékeny férfi ezért, 2022. november 6-án elvette a volt barátnője telefonját, és arról a nő nevében írt üzenetet a munkatársának, amikkel kicsalta a férfit a munkahelyéről. 

Ekkor a volt élettárása új párjára támad, egy 21 centiméteres pengéjű késsel, amivel ötször megszúrta a mellkasát, hasát és a vállát. 

Ezután támadó elmenekült a helyszínről. A megkéselt férfinek 8 napot túl gyógyuló sérülései lettek, de az időben érkező orvosi segítségnek köszönhetően túlélte a brutális támadást. 

A Székesfehérvári Törvényszék a férfit emberölés kísérletével és személyes adatokkal való visszaélés miatt, 8 év börtönbüntetésre ítélte, valamint 8 évre a közügyektől is eltiltotta. 

Az ítélet ellen az ügyész súlyosbítást kért, a férfi és az ügyvédje pedig enyhítésért fellebbezett. 

késelés illusztráció
A kép illusztráció!
Fotó: pixabay.com


Ahogy korábban megírtuk, Győrben egy fiatal nő odaköltözött a barátja családjához, majd a szakításuk után is ott maradt, mivel nem volt jövedelme. Az apa és a felesége azonban prostituáltként kezdte el dolgoztatni, és ha nem akart dolgozni, akkor megverték. Később lefeküdt a férfival, ami miatt a férfi és a felesége együtt halálra verték.

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

Egy keceli férfi meggyilkolta a főbérlőjét, amiért az számon kérte a lustasága miatt. A férfi ezek után biciklivel próbált meg elmenekülni, de a rendőrök gyorsan elfogták. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!