Megszólalt a férfi, aki brutálisan felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Fotó: TV2
Vágólapra másolva!
Akkorát rúgott egy kisgyerekbe egy gyerekcsoport kísérője, hogy az szinte felrepült és arccal a földre esett. A súlyos gyerekbántalmazás a szolnoki kalandpark munkatársainak tűnt fel, akik azonnal értesítették a rendőrséget.
Vágólapra másolva!

Újabb fejlemények láttak napvilágot a szolnoki kalandparkban történt sokkoló esetről. A gyermekbántalmazásról készült videó gyorsan elterjedt a közösségi médiában, és kiderült, hogy egy jászberényi sportszervezet vezetője volt az, aki úgy felrúgott egy kisfiút, hogy a gyermek a fejére esett és mozdulatlanul maradt a földön.

Az egyesület elnöke és szakmai vezetője ezt egy közleményben megerősítette, és bejelentette lemondását 

– adta hírül a Szoljon.

A felvételen jól látható, hogy a gyermek a bántalmazás következtében megpördül a levegőben, majd a fejére esik. Az incidens után a férfi egyszerűen elsétál és otthagyja a földön fekvő gyermeket - írja a Magyar Nemzet.

Amit tettem minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás

– írja a közleményben a férfi, majd hozzáfűzi, mindent elkövet, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassa és csak reméli, hogy nem okozott lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kért.

Agócs Tibor, a Yakuzák SE elnöke és szakmai vezetője. Bár a közösségi médiában közzétett bejegyzést azóta eltávolították, a Szoljon készített róla egy képernyőfotót.

„A különféle szervezetekből és az egyesületből lemondok minden tisztségemről és pozíciókról, hiszen méltatlanná váltam azok betöltésére” – közölte, majd kérte, hogy a méltatlan támadásoktól kíméljék meg a családját és kollégáit. Közölte azt is, hogy a sajtónak nem akar nyilatkozni. 

Aztán törölték az Y Média oldalát a Facebookról.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről