A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Angola
HUNAkilov Plylyp
20:32ÖkölvívásOleksandr Khyzhniak-Pylyp Akilov
HUNMagyarország
21:05VízilabdaSpanyolország-Magyarország
NyílNyíl

Menczer Tamás: Brüsszel el akarja árasztani Magyarországot bevándorlókkal!

illegális migráció, migráns
AFP or licensors/A migrant receives help outside the door of the operational centre called "Hotspot" on the Italian island of Lampedusa on September 14, 2023. The tiny Italian island of Lampedusa struggled on September 14, 2023 to cope with a surge in migrant boats from North Africa after numbers peaked at 7,000 people -- equivalent to the entire local population. (Photo by Alessandro Serranò / AFP)
Fotó: Alessandro Serranò / AFP
Vágólapra másolva!
Onnan indult ez, hogy tranzitzónák voltak a határon. Akkor azt mondták, hogy ezt nem lehet. Jó, akkor bezártuk. Ugyan nem értettünk egyet, de bezártuk. Akkor azt mondtuk, hogy a belgrádi külképviseleten kell beadni a menekültkérelmet. Na, most azt mondják, hogy ez se jó. Most erre már lehetne azt mondani, hogy ne bohóckodjunk - írta közösségi oldalán Menczer Tamás. A Fidesz kommunikációs igazgatója szerint nyilvánvalóan itt is politikai motiváció van a háttérben, Brüsszel el akarja Magyarországot árasztani bevándorlókkal. Na, most ez nem fog sikerülni.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás a Facebookon azt írta, hogy 

emlékeztetnék Orbán Viktornak a 2015-ös mondatára, amikor a migrációs válság kezdetén a német és osztrák vezetőknek a magyar miniszterelnök világossá tette, hogy nekünk két lehetőségünk is van. Az egyik az az, hogy meg tudjuk őket állítani. A másik, hogy át tudjuk őket engedni Ausztria, Németország irányába. Most is ez a helyzet."

Megvédik a magyar embereket

Hozzátette: 

tehát, az egészen biztos, hogy Magyarországot és a magyar embereket meg fogjuk védeni. Egy. Kettő, egészen biztos, hogy ezt a bírságot, ahogyan arról Gulyás miniszter úr is beszélt, nem a magyar emberek fogják kifizetni. Onnantól kezdve, hogy derék brüsszeli barátaink és nyugati barátaink mit választanak, hogy mi állítsuk meg, vagy esetleg engedjük át őket Ausztria és Németország irányába, az rajtuk múlik."

Az igazgató világosan megmondta:

zárójel, mi 800 milliárd forintért, 2 milliárd euróért védtük eddig a magyar és egyébként az uniós külső határt, ami nemcsak lehetőség és jog, hanem kötelesség is. Ehhez semmilyen hozzájárulást nem kaptunk pozitív értelemben, de kapunk ilyen bírságokat és támadásokat, ez megint csak a politikai csata része.

Pokollá vált a rómaiak élete a migránsok miatt

Arról már a Magyar Nemzet számolt be, hogy elözönlötték az illegális bevándorlók az olasz fővárost. A Liga önkormányzati tanácsosa szerint kudarcba fulladt az elképzelés, miszerint integrálni lehetne az afrikai migránsokat. 

Bővebben a témában ITT olvashat!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!