Kigyulladt autó, útjavítás - mutatjuk, mire számítson az autópályákon

zágráb, horvátország, dugó, autópálya, kocsisor, beállt
Képünk illusztráció!
Fotó: Photo by DENIS LOVROVIC / AFP
Vágólapra másolva!
Baleset és útjavítás is lassítja a közlekedést a hazai autópályákon, főutakon - írta az Utinform. Mutatjuk, mire számítson az, aki ma reggel útra kel.
Vágólapra másolva!
  • Az M3-as autópályán, Ófehértó térségében, a Budapest felé vezető oldalon, kigyulladt egy személygépjármű. A 261-es km-nél, 

forgalomkorlátozásra kell számítani.

  • Az M7-es autópályán, a Letenye felé vezető oldalon, Székesfehérvár térségében, a 62-es és a 63-as km között aszfaltoznak.

 A külső és a leálló sávot lezárták.

  •  Valamint a 63-as km-nél lévő Székesfehérvár- dél- Sárbogárd lehajtót is lezárták ma reggelig.
  • A 4-es főúton, Szolnok déli határában, a 99-es km-nél levő Szent István Tisza hídon a dilatációs szerkezetet cserélik. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat.

 Torlódásra, megnövekedett menetidőre kell készülni az arra közlekedőknek!

  • Az M3-as autópályán Nyíregyháza felé a Kerekharaszt/Hatvannál levő forgalomterelésnél, aki Hatvanba szeretne lehajtani, annak mindenféleképpen a menetirány szerinti jobb, azaz a külső sávban kell maradnia.
  • Az M8-as autópályán, Dunaújváros térségében, az M6-os autópálya felé, a 77-es km-nél lévő 6-os főúti csomópont le és felhajtóágát lezárták, mert aszfaltoznak a leállósávban, ezért

 a csomópontban nem lehet felhajtani az M8-asra az M6-os irányába és lehajtani sem lehet a 6-os főút felé. 

  • A terelőutat, mind a két irányban az M8-as autópályára jelölték ki. A M6-os csomópontban és Dunavecsénél az 51-es főúti csomópontban lehet megfordulni.

(Utinform)

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!