Feljelentést tettek Magyar Péter kórházi akciói miatt

magyarpéter
Magyar Péter hergel, mert hasznot remél belőle.
Vágólapra másolva!
A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elé került (NAIH) Magyar Péter kórházi hecckampánya – tudta meg a Magyar Nemzet. A közérdekű bejelentéseiről ismert Tényi István azután fordult a NAIH-hoz, miután Magyar Péter jogi lehetőségeivel visszaélve videófelvételre vette, ahogy bevonul több kórházba is, majd politikai haszonszerzés céljából ócsárolva a hazai egészségügyet zavarta ezen intézmények működését.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet szerint Tényi István a NAIH-nak címzett levelében rámutatott: vizsgálni kell, hogy fennáll-e a törvénytelen adatszerzés, adatgyűjtés, továbbá a NATO-minősítésű objektumban történt képi felvételek rögzítése esetén a tiltott adatrögzítés lehetősége.

Magyar Péter visszaélt a jogszabályok adta lehetőségeivel

Magyar Péter ezen akcióival egy olyan vörös vonalat lépett át, amit már az egészségügyi államtitkár sem hagyott szó nélkül. Takács Péter a lapnak adott interjújában rámutatott: Magyar Péternek európai parlamenti képviselőként ahhoz van joga, hogy tájékoztatást kapjon a közintézmények működéséről. Szerinte azonban Magyar Péter visszaélt a jogszabályok adta lehetőségeivel, mivel amit a kórházakban művel, „az minden, csak nem tájékozódás”.

Zavarja az orvosokat és a gyógyítás rendjét, órákon át grasszál fel-alá a kórházakban, miközben Jakab Péter stílusában személyeskedő és dehonesztáló megjegyzésekkel alázza meg a gyógyító munkájukat odaadással végző kollégákat. Ebből elég volt!

– hangsúlyozta Takács Péter. 

magyarpéter
Magyar Péter álszent módon viselkedik. Fotó: Ripost

Elmondta, hogy Magyar Péter Szolnokon a menedzsmentet berendelve hétvégén ment be a kórházba, amihez semmiképpen nincs joga. Felhívta a figyelmet arra, hogy 

a képviselő még a kórházi vezetők érkezése előtt megjelent egy betegellátó osztályon, zaklatta az ügyeletvezető főorvost, akinek a gyógyítás lenne a feladata. 

Azzal kapcsolatban, hogy milyen visszajelzés érkezett a kórházi dolgozók részéről, Takács Péter elmondta, hogy többek között a Szent János Kórházban és Péterfy Sándor Utcai Kórházban

Magyar Péter a menedzsment orvos és ápoló tagjait hosszú órákra elvonta a betegellátástól.

Erről az Origo összeállítása ITT olvasható!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!