Féltékenységből gyújtotta rá a házat az élettársára egy pilisvörösvári férfi

Vágólapra másolva!
Feladta magát a a rendőrségen az a pilisvörösvári férfi, aki szerdán hajnalban úgy gyújtott fel egy házat, hogy bent volt az élettársa, a nő korábbi férje és a gyerekeik is.
Vágólapra másolva!

A 32 éves B. Richárd augusztus 21-én, hajnali 4 óra körül egy féltékenységi vita után 

benzint locsolt az alvó élettársára, valamint a ház több pontjára is, majd meggyújtotta az ablakot és elmenekült. 

 

A házban volt még a nő korábbi férje, valamint a két közös gyerekük. Nekik, és a nőnek is sikerült épségben kimenekülniük a házból, mert időben észrevették a tüzet.

A tűz másik három házra is átterjedt, amik emiatt lakhatatlanok lettek, de nem sérült meg senki. 

Miután a tűzoltók eloltották a tüzet, a helyszínelés órákig tartott, a hatóságok égésmaradványokat és benzines kannát is találták. 

A rendőrök elrendelték a férfi körözését, mire B. Richárd másnap feladta magát. A kihallgatásán érdemi vallomást nem tett. A rendőrök őrizetbe vették és különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt indítottak ellene eljárást. 

Ahogy korábban megírtuk, egy férfi egy késsel sétálgatott a vásárhelyi tanyavilágban, majd az egyik tanya ajtaját berúgta, ahol egy férfi, a lánya és az unokája aludtak. A támadó a férfit és a lányát is többször megszúrta, akik életveszélyesen megsérültek.

Arról is írtunk korábban, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült.

Megírtuk azt is, hogy nyugdíjas, 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!