A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Így járja a luxus-szórakozóhelyeket és a VIP-bulikat Magyar Péter és helyettese, Radnai Márk

Nagy Ervin (Magyar Péter kitakarja) és Radnai Márk közösen szervezik a háttérből Magyar Péter egyik rendezvényét
Vágólapra másolva!
Magyar Péter egyre több alkalommal nyilvánul meg erőszakosan, és egyre több információ szivárog ki arról, hogy közben titkolni akarja luxuséletmódját. Nemcsak az Ötkertben, hanem az ukrán alvilág luxusszórakozóhelyén, a Lockban is megfordult már zártkörű és fizetős partin, ráadásul pár napja a Sziget Fesztiválon bulizott a VIP-ben. Magyar mellett rendszeresen felbukkan Radnai Márk, aki szintén nagyon erőszakos, eddigi életében mindenütt megbukott, sikertelen ember. Tehát két kudarcember talált egymásra.
Vágólapra másolva!

Jó ideje attól hangos a magyar sajtó, hogy Magyar Péter különböző luxusszórakozóhelyeken akar barátnőt keresni magának, sok esetben erőszakos módon. A baloldali politikus a bukott szexbulvárdarab-rendező társaságában jár szórakozni. 

Radnai Márk és Magyar Péter megbuktak már mindenütt, a saját szakmájukban és a magánéletükben is sikertelenek, ráadásul sok közös jellemvonásuk is van.

Ezek közé tartozik az erőszak, ugyanis ahogyan azt korábban már megírtuk, mindkét kudarcember viselkedett már erőszakos módon. Magyar Péter azon túl, hogy lehallgatta a saját feleségét, a választási kampány alatt templomból kifelé sétáló hívőkkel ordibált, de volt olyan eset is, amikor erőszakkal fenyegetőzött. Radnai szintén erőszakkal fenyegetőzött, amikor azt mondta, hogy eltöri egy újságíró és egy színikritikus ujjait.

magyarpéter
Magyar Péter és Radnai Márk.
Fotó: Facebook

Jól érzik magukat egymás társaságában

Radnai és Magyar láthatóan jól érzi magát egymás társaságában, ugyanis nemcsak a belvárosi Ötkertben, hanem az ukrán alvilághoz köthető Lock nevű budai szórakozóhelyen is együtt buliztak, közösen próbálnak meg nőket "felszedni". De legutóbb a Sziget Fesztivál VIP részlegében is egymás társaságában látták őket, amikor behűtött pezsgő mellett élvezték a luxuskörülményeket, azt pedig hozzá kell tenni, hogy minderről a Facebookon most nem dicsekedett el Magyar Péter.

Magyar Péter erőszakkal fenyegetőzött

Korábban megírtuk, hogy Magyar Péter egy fórumon azt mondta, hogy 

eddig rettentő békések voltunk, de ígérem, hogyha ezt folytatják, akkor 2024. június 8-án nem leszünk annyira békések Budapesten a Hősök terén, és nem pár százan leszünk, hanem sok százezren, lehet, hogy milliónyian, és ott nem fogják tudni megállítani azt a tömeget.

magyarpéter, radnaimárk
Radnai és Magyar együtt buliztak az Ötkertben.
Fotó: Képernyőfotó

Ami ennél sokkal aggasztóbb, hogy Magyar egyre erőszakosabb, ráadásul nem tűr ellentmondást, ugyanis nehezen fogadja el, ha kritikát kap. A már említett belvárosi Ötkertben például megütött egy férfit, akinek ellopta a telefonját, majd a Dunába dobta. Mindezt azért csinálhatta, mert nem tetszett neki, hogy a férfi videóra vette, ahogyan ő kiskorú lányokat zaklat. Végül a biztonsági őrök dobták ki Magyart a helyről. 

Magyar Péter folyamatosan agresszíven viselkedett. Közben megállás nélkül fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Imádja a luxust és a "rongyrázást"

Az Origo később részletesen megnézte, milyen árak vannak abban a klubban, ahol a dúsgazdag baloldali politikus botrányt csinált. A legdrágább whiskeyből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott.

Kicsoda Magyar Péter bulipartnere?

Ha ez nem lenne elég, mind ebben Radnai Márk is részt vesz. A bukott szappanopera-rendezőről az Origo is írt korábban. Magyar Péter új alelnöke a színházi világból érkezett a politikába, és az országos média amiatt kapta fel nevét, mert megfenyegetett egy színikritikust.

radnaimárk, magyarpéter
Radnai és Magyar a luxusszórakozóhelyen.
Fotó: TV2 képernyőfotó

Szia Tamás! Valaki egyszer azt mondta rád, hogy „kártékony csótány”. Szerinted miért? Ha még egyszer meglátlak bármelyik előadásom közelében, egyesével töröm el minden ujjad. Bezony. Szép nyarat! Menj jó messzire!

– fogalmazott Radnai, akinek nem tetszett Koltai Tamás kritikája.  A történtek után Radnait kirúgták az Átriumból, és a filmes-művészvilágban igyekezett elhelyezkedni. Elsősorban sorozatfilmekkel próbálkozott, azonban maradandót nem sikerült alkotnia. Feltehetően emiatt is kötött ki a politikában, Magyar Péter mellett.

Egyébként hatalmasat bukott szappanopera-rendezőként az RTL Klubnál Radnai Márk, mivel gyakorlatilag senki sem nézte az általa rendezett sorozatot. Radnai édesapja egyébként a Kádár-rendszer befolyásos alakja volt.

radnaimárk, magyarpéter
Magyar Péter a pártja embereivel, középen Radnai Márkkal.
Fotó: Facebook

Magyar Péter helyettesének példaképe a magyargyűlölő Schilling Árpád

Azt is megírtuk, hogy saját bevallása szerint Radnai Márk szívesen nyúlt rendezőként olyan provokatív témákhoz, mint a drogok vagy a prostitúció. Erről a HVG-nek beszélt Magyar Péter helyettese. A portál kérdésére Radnai elmondta: 

Mundruczó Kornél, Schilling Árpád és Bodó Viktor lenyűgözött. Ezeknél az alkotóknál láttam meg, hogy a színháznak milyen ereje van. A saját generációm tagjaihoz akartam szólni, olyan témákat beemelni, amikről úgy éreztem, érdekli őket.

Radnai Márkról azt érdemes még tudni, hogy nemcsak egy újságíróval szemben ütött meg minősíthetetlen hangnemet pusztán azért, mert leírta kritikáját az általa rendezett darabról, hanem Csendes-Erdei Emesét, a Librarius újságíróját is komolyan megfenyegette. Az említett újságírónak azt ígérte, ha meg meri jelentetni a vele és Magács Lászlóval készült – egyébként a színház által kezdeményezett – interjút, amely a Closer című darab kritikai buktájáról és annak korrigálásáról szólt volna, 

eltöri a kezét.

magyarpéter
Magyar Péter szeret luxus szállodákban találkozni a fiatal lányokkal.
Fotó: Facebook

De Radnai Márk az utóbbi időben szívesen "segíti" Magyar Pétert is. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, exkluzív interjút adott a Tényeknek az a férfi, akinek a mobiltelefonját a Dunába dobta a baloldali politikus. Jól látszódik a felvételeken, hogy

Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat, és többször is a lábuk közé guggolva táncolt. A szemtanú szerint több lányt is fogdosott, akik elmenekültek a szórakozóhelyről.

Azt is megírtuk, hogy a férfi az estével kapcsolatban felidézte, hogy 

nemcsak Magyar Péter, hanem Radnai Márk, Magyar pártjának alelnöke is megfenyegette őt, a szórakozóhelyen pedig azt követelte tőle, hogy fejezze be a felvételek készítését. 

Magyarék taxival menekültek el a helyszínről

A férfi ezek után egy járókelőtől kölcsönkért mobillal hívta a rendőröket, Magyarék pedig ekkor taxival elhagyták a helyszínt.

A férfi elmondása szerint egyébként az eset után napokkal Magyar Péter alelnöke, Radnai Márk verőemberek társaságában még egyszer megfenyegette, és még most is fél emiatt. 

A döbbenetes felvétel ITT nézhető meg!

magyarpéter, buli, lock
Magyar igyekezett minél közelebb kerülni egy fiatal nőhöz a budai LOCK-ban.
Fotó: Ripost

Legutóbb az ukrán alvilág kedvenc szórakozóhelyén is együtt buliztak

Hiába fogadkozott, nem vett vissza az éjszakai bulikból Magyar Péter. A budapesti alvilág kedvenc éjszakai VIP-klubjában, a LOCK-ban tartott szigorú regisztrációhoz tartott partyja után pedig a Sziget exkluzív, a Porsche által „prezentált” VIP-szektorában töltötte az éjszakát a baloldali politikus.

Magyar amúgy is szereti a luxust, drága ruhákban jár, sokmilliós autókkal fényképezkedik. Magyar Péter nem átlagember, hanem a drága, VIP-helyekre akar és szeret járni, drága ruhákban és kiegészítőkben, ezekkel akar parádézni. Láthatóan szereti a feltűnést, a luxust, hiszen akkor nem ilyen helyekre járna barátnőt keresni magának. 

A LOCK-os buliba például 10.000 forintos belépőt kellett fizetni, és előre regisztrálni kellett, Magyar Péter itt is nyomban kihasználta a lehetőséget, és látványos tánccal igyekezett közelebb kerülni egy hölgyhöz. 

magyarpéter, szex, botrány
Bele-belelendült a táncba...
Fotó: Ripost

A Sziget Fesztiválon pedig Magyar Péter kínosan ügyelt arra, hogy a luxusbulizásáról semmi se derüljön ki, ugyanis a szokásával ellentétben erről most nem posztolt a Facebookon. Ennek ellenére a baloldali politikus számtalanszor lebukott azzal, hogy szereti a luxust és a drága bulikat. Ez a Sziget Fesztiválon sem volt másképp, ahol jégbe hűtött pezsgővel és külön asztalnál hallgatta a Sziget aznapi fellépőit. Természetesen az eseményen Radnai Márki is vele volt.

A csütörtök esti költségek a Metropol számításai szerint egyébként több százezer forintra rúgtak, hiszen a nagyjából 78 ezer forintos jegyből Magyar nemcsak magának, de barátainak is szerzett.

A FOTÓ ITT TEKINTHETŐ MEG! 

Testőrei amúgy az egész este folyamán szigorúan figyeltek Magyarra, de ez sem segített. A legfrissebb információk szerint a baloldali politikus most arra buzdítja híveit, írjanak rá, és lehet, hogy elmegy velük randizni.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!