Magyar Péter egyik testőre a kannibalizmust népszerűsíti és vérfarkasnak nevezi magát

magyarpéter, buli, csajozás
Magyar Péter az ukrán alvilág szórakozóhelyén szedi fel a nőket.
Fotó: Ripost
Vágólapra másolva!
Gyűlöletkeltő és egyben gusztustalan posztokkal van tele Magyar Péter egyik testőrének a közösségi oldala. A férfi Magyar Péterhez hasonlóan szereti a médiafelhajtást maga körül, és kérkedik vagyoni helyzetével is.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter egyik testőre K. T., akinek nyilvános posztjai alapján jól látható, hogy nem kell a szomszédba mennie egy kis beteg, gyűlöletkeltő, gusztustalan „humorért” - írta a tuzfalcsoport.blogstar.hu. Sok mindent nem lehet tudni Magyar Péter érintett testőréről, de közösségimédia-oldala alapján kijelenthető, hogy digitális tartalomkészítőként, nyilvánosan követhető Facebook-oldalt működtet, szereti a médiafelhajtást maga körül, és kérkedik vagyoni helyzetével is. Legújabb autója - amelyet a borítóképen láthat a követő - egy "1.8 benzines 160 lóerős ! (Sic!)" Mercedes Benz személygépkocsi.

Magyar
Magyar Péter testőre elég furcsán viselkedik az online térben

K.T. büszkén oszt meg olyan online „személyiségteszteket”, melyet egy két lábbal a földön járó ember nem biztos, hogy kitöltene. Ilyen volt a „Melyik Misztikus Lény illik a Sötét Aurádhoz?” című kvíz, ahol a magát vezető ellenzéki főpolitikusnak tartó Magyar testőre büszkén osztotta meg, hogy ő bizony vérfarkas lenne. A leírás így hangzik:

„Egy állat ereje munkálkodik benned! Az élet néha kemény, de te még keményebb vagy. A szenvedélyes szíved tele van fénnyel, ami elijeszti a csalfa és hazug embereket.”

Egy másik posztjában azt a szöveget osztotta meg, hogy „a kannibalizmus egyszerre oldaná meg a túlnépesedést és az éhínséget”. Az idézethez Hannibal Lecter gasztroinfluenszer volt írva Anthony Hopkins képével, utalva Thomas Harris amerikai író pszichopata pszichiáterére, a zsenibűnözőre, aki előszeretettel fogyaszt emberi szerveket. Hopkins többek között A bárányok hallgatnak című horrorfilmben jelenítette meg a karaktert a mozivásznon.

Magyar testőre imádja a gyűlöletkeltést
 

Ízléstelenségéről tett tanúbizonyságot akkor is, amikor egy patkány elkapásáról posztolt. Azt írta alá szövegnek: „Vitya, te vagy az...!?” A kormányfőre utalhatott a képen szereplő felcsúti jelző is. 

Jó ötletnek tartaná levágni a miniszterelnök vejének kezét?  Még 2019-ben megosztott egy képet, melyen a miniszterelnök veje szerepel, az alábbi szöveggel: „33 évesen, a leggazdagabb magyarok között !” A kép alatt valaki azt kommentelte „jó” magyarsággal, hogy „Szegény lekéne vágni a kezüket”. Magyar Péter testőre ezt a szöveget is kedvelte.

A teljes írást itt olvashatják. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!