A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Menczer Tamás: Semmi sem jó - videó

Vágólapra másolva!
A migrációs bírság is illeszkedik ahhoz, hogy be akarnak nyomni a migrációba és a háborúba – jelentette ki Menczer Tamás. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója szerint ugyanakkor Magyarország továbbra sem fogja beengedni a migránsokat.
Vágólapra másolva!

A migrációs bírság is illeszkedik ahhoz, hogy be akarnak nyomni a migrációba és a háborúba – jelentette ki Menczer Tamás. 

„Itt a migrációs bírságról, a migrációval kapcsolatos bírságról van szó, de nyilvánvalóan az ütemezésből és minden egyébből látszik, hogy ez is azért most jön, és azért ilyen nagyságrendben, mert mi békét akarunk” – fogalmazott a közösségi oldalára feltöltött videóban Menczer Tamás. 

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a közmédiának nyilatkozva kiemelte, hogy

Egyrészt a migrációs bírság is oda illeszkedik, hogy a háborúba akarnak minket belenyomni. Másrészt oda is illeszkedik, hogy migránsokkal akarják elárasztani Magyarországot”. 

Menczer Tamás hozzátette, „ha már ezt a derék Magyar Pétert említettük”, hogy ő erre is mondta, hogy ez nincs így, és hogy migráció frontján „az unióban fantasztikus dolgok történnek”. 

Hát dehogy nincs, hát erről van szó. Először volt egy tranzitzónánk, azt mondták, nem jó. Akkor belgrádi követségen lehet beadni a menekültkérelmet, az se jó. Tehát a lényeg az, hogy semmi se jó, amit csinálunk, legfőképpen az nem jó, hogy védjük a határt, és nem akarjuk elfogadni, hogy a migránsok bejöhetnek, aztán kvótával szétoszthatják őket. De mi továbbra sem fogjuk beengedni a bevándorlókat, ez biztos” 

– emelte ki a politikus. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!