Hatalmasat bukott Magyar Péter pénzgyűjtő akciója

Vágólapra másolva!
Csúnyán felsült a Tisza párt „rendszerváltó tagság” nevű programja, amin keresztül folyamatosan kisebb-nagyobb összegeket emelnek le szavazóik bankszámláiról. Az előfizetéses rendszer annyira tragikus számokat produkált az utóbbi időben, hogy minden erre vonatkozó információt töröltek az internetről.
Vágólapra másolva!

Egyik napról a másikra eltüntették a Tisza Párt honlapjáról azt a nyilvános számlálót, amin bárki nyomon követhette az úgynevezett „rendszerváltó tagsággal” rendelkező Tisza-hívek számát. A piramisjátékra emlékeztető pénzszivattyú nyilvános adatainak törlése egyértelműen arra vezethető vissza, hogy a rendszer egyre kevésbé működött, és már a hívek számára is feltűnt, hogy folyamatosan csökken a jelentkezők száma – írta a Metropol. 

Magyar Péter törölte az „előfizető-számlálót” (pirossal keretezve) a Tisza párt oldaláról, a folyamatos csökkenés kínossá vált

Magyar Péter még június elején jelentette be a „rendszerváltó tagságnak” nevezett támogatói rendszert, amit akkor „történelminek és egyedülállónak” minősített. Nagyon leegyszerűsítve a program éppen úgy működik, mint a Netflix vagy a Spotify: a Tisza párti előfizetők számlájáról Magyarék minden hónapban leemelnek egy összeget, amiért cserébe egy digitális kártyát, és „különböző újdonságokat és jogosultságokat” adnak. A program kezdetben megindulni látszott, azonban augusztusban leállt. A látványos hanyatlást bárki nyomon követhette a Tisza párt oldalán, ahol egy számláló rögzítette az aktuális előfizetők számát. A folyamatos lemondásokat a Metropol napról napra dokumentálta.

A Metropol lépésről lépésre dokumentálta, ahogy csődöt mondott Magyar pénzszivattyúja

Magyar Péter korábban az 50 ezer előfizetőt tűzte ki célul, de végül ennek a harmadát sem sikerült összegyűjtenie. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!