Menczer Tamás újabb figyelmeztetése Magyarnak: Ne hazudj, Peti! - videó

Vágólapra másolva!
Újabb hazugságokon kapták Magyar Pétert - és újra Menczer Tamás figyelmeztette őt arra, hogy ne hazudjon. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója egyúttal beteges hazudozónak nevezte a Tisza elnökét.
Vágólapra másolva!

Ne hazudj, Peti! - szólította fel rövid videóban Menczer Tamás Magyar Pétert. A kormánypártok kommunikációs igazgatója sorra bemutatta 

a Tisza elnökének elmúlt napokban tett nyilatkozatait, melyekben becsmérelte a katasztrófavédelem, a honvédség, a tartalékosok és a vízügyi szakemberek munkáját, 

azt hazudva, hogy nem vesznek részt az árvízi védekezésben.

Most pedig következzen a beteges hazudozó akkor, amikor már mindenki tudja, hogy hazudott 

- fogalmazott a videóban Menczer Tamás, majd bemutatta Magyarnak immár azokat a nyilatkozatait, amelyekben üdvözli és méltatja a korábban megrágalmazott szervek és munkatársak munkáját. 

A "notórius hazudozó"

Magyar Péter, "a notórius hazudozó" - nem meglepő módon - megint hazudott, ezúttal a köztársasági elnökről - írta csütörtöki Facebook-bejegyzésében a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás akkor kiemelte: a Tisza Párt elnöke azt állította, hogy Sulyok Tamás nem törődik a gátakon dolgozó emberekkel. Ezzel szemben az igazság fotókon látható - fűzte hozzá, a bejegyzéshez csatolva több képet is az államfőről, amelyeken Sulyok Tamás a védekezésben dolgozók körében látható. A képek a köztársasági elnök Facebook-oldalán is kint vannak, természetesen - írta. 

Magyar Péter összefogásról papol, de még árvíz idején is "betegesen hazudozik" - fogalmazott Menczer Tamás.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!