Orbán Viktor: Az árhullám csúcsa elhagyta Budapestet és dél felé halad

Orbán Viktor.
Fotó: Orbán Viktor/Facebook
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor új bejegyzést osztott meg a Facebook-oldalán. Beszámolt arról, hogy az árhullám csúcsa elhagyta Budapestet és dél felé halad, így a miniszterelnök ma Kisapostagon ellenőrzi a védekezést.
Vágólapra másolva!

A dunai árhullám tetőzése által érintett Kisapostag volt a miniszterelnök munkájának következő állomása vasárnap. A látogatásról fényképet is közzétett a közösségi oldalán. A bejegyzéshez ezt írta:

Az árhullám csúcsa elhagyta Budapestet és dél felé halad. Ma Kisapostagon ellenőriztük a védekezést. Magyarország megcsinálja! 

Az árhullám csúcsa elhagyta Budapestet és dél felé halad. Ma Kisapostagon ellenőriztük a védekezést. Magyarország megcsinálja! 🇭🇺🇭🇺🇭🇺

Posted by Orbán Viktor on Sunday, September 22, 2024

Orbán Viktor ma reggel korábban az árvízi operatív törzs ülésén vett részt, majd sajtótájékoztatót tartott az aktuális árvízi helyzetről. A Duna szombaton tetőzött Budapesten, amelyről látványos képek készültek. Jelenleg úgy tudni, hogy korábban végigvonul az évtized árhulláma a Duna magyarországi szakaszán.

A hazai árvízveszélyről íródott összes cikkünket megtalálja az Árvízveszély Magyarországon dossziénkban, a percről-percre tudósításunkat a legfrissebb fejleményekről pedig itt olvashatja.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!