Pszichiátriai csoportot hozott létre a kormány az árvízkárosultak lelki támogatásáért

pszichológus, segítség, támogatás, lélek, szenvedés, orvos, beteg
Pszichiátriai csoport jött létre, hogy támogatást nyújtsanak azoknak, akiknek az árvíz okozta nehézségek miatt szükséges.
Vágólapra másolva!
A Nyírő Gyula Kórházban pszichiátriai csoportot hoztak létre, hogy támogatást tudjanak nyújtani azoknak, akiknek az árvíz okozta nehézségek miatt ez szükséges.
Vágólapra másolva!

A mentőszolgálat az árvíz miatti útlezárásokhoz folyamatosan alkalmazkodva módosítja a betegutakat – közölte a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára az árvízvédelmi operatív törzs péntek reggeli ülését követő sajtótájékoztatón, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett.

Pszichiátriai csoportot hozott létre a kormány

Rétvári Bence arról tájékoztatott, hogy 

a Nyírő Gyula Kórházban pszichiátriai csoportot hoztak létre, hogy támogatást tudjanak nyújtani azoknak, akiknek az árvíz okozta nehézségek miatt ez szükséges.

Az államtitkárt kérdezték a katasztrófaturistákról is, erről Rétvári Bence elmondta: azt kérik, hogy mindenki vigyázzon magára, ne menjen veszélyes helyekre, és ne akadályozza az árvízi védekezést. A homokzsákok a vízügy által megjelölt helyre kerültek, folyamatos szakmai felügyelet mellett, így azt kérik, azokra senki ne másszon fel, ne mozdítsa el azokat, mert a tetőzés után is hosszú ideig szükség lesz rájuk.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!