Tovább tart a rekkenő hőség

Strand, Palatinus,hőség
Fürdőzők a Palatinus strandon
Fotó: MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése.
Vágólapra másolva!

A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Kedd
Többnyire napos időre készülhetünk, csak néhány fátyol- és gomolyfelhő jelenhet meg az égen. Csapadék kialakulása nem valószínű. A szél többnyire mérsékelt marad. Hajnalban a hőmérséklet általában 16 és 22 fok között mozog. Délutánra 32 és 37 fok közötti melegre számíthatunk.

Az ország nagy részére figyelmeztetést adtak ki a napi várható  magas középhőmérséklet miatt
Fotó: met.hu



Szerda
Napos idő várható, csapadékra általában nem kell számítani, de helyenként előfordulhat egy-egy zápor, vagy zivatar. A szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet 32 és 37 fok között alakul, így igazi forróságra készülhetünk.

Csütörtök
Ragyogóan napos idő várható, amit gomoly- és fátyolfelhők tarkíthatnak. Csapadékra általában nem kell számítani, de néhol előfordulhat egy-egy zápor, vagy zivatar. A szél többnyire mérsékelt marad. A nappali csúcshőmérséklet 31 és 37 fok között alakul.

Péntek
Napos időre van kilátás gomoly- és fátyolfelhőkkel, de helyenként előfordulhat zápor vagy zivatar. A szél többnyire mérsékelt marad. A hőmérséklet csúcsértéke 30 és 35 fok között alakul.

Szombat
A korábbi napokhoz képest pár fokkal hűvösebb idő várható, a hőmérséklet 28 és 34 fok között alakul. Elszórtan lehet zápor vagy zivatar. Az északkeleti szél élénk lesz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!