A 444 tavaly februárban Kölcsey Ferenc f.szával viccelődött

444
Vágólapra másolva!
A külföldről támogatott balliberális sajtóorgánumok a szavak szintjén visszatérően és előszeretettel aggódnak a magyar sajtószabadság helyzetéért, valamint a sajtónyilvánosság különböző entitásai által képviselt erkölcsi minőség fokáért, addig az általuk képviselt munka - amint azt a közzétett tartalmaik is világosan bizonyítják - még a szabadságjog legalapvetőbb korlátait sem hajlandó tiszteletben tartani. Most mutatunk pár elborzasztó példát.
Vágólapra másolva!

Látható, hogy napjainkban, miközben a külföldről támogatott balliberális sajtóorgánumok a szavak szintjén visszatérően és előszeretettel aggódnak a magyar sajtószabadság helyzetéért, valamint a sajtónyilvánosság különböző entitásai által képviselt erkölcsi minőség fokáért, addig az általuk képviselt munka - amint azt a közzétett tartalmaik is világosan bizonyítják - még a szabadságjog legalapvetőbb korlátait sem hajlandó tiszteletben tartani - írta legújabb bejegyzésében a Tűzfalcsoport. Alább néhány példa arra, hogy erkölcsi kérdésekben miért kellene a Soros-blognak csöndben maradnia.   

  • „Hétvégenként punk vagyok, de hétfőtől péntekig Kovács Józsika névre hallgatok” címmel jelen meg cikk a 444-en. (2023. július 31) A balliberális propagandaoldal által közzétett tartalomhoz kapcsolódó képi világ - többek között a honlap főoldalán is megjelenő, műpéniszt ábrázoló borítókép, amellyel akaratán kívül az is szembetalálkozik, aki még rá sem kattintott az adott cikkre -, úgy közvetíti az obszcenitást, illetve jeleníti meg súlyosan szeméremsértő nyíltsággal a szexualitást, hogy eközben arra sehol, semmilyen formában nem figyelmeztet. 
  • A pina a megújult Tumblren akkor is tiltott, ha XIX. századi, festett és Évaé, az első asszonyé a Földön" című sajtóanyag a 444-n Szily László tollából született. (2018. december 17.) A cikk szerint a Tumblr mikroblogszolgáltató már előzetesen is nagy felzúdulást keltő pornó- és szextiltása felháborító.
  • 2023. februárjában a "Fasza ez a Kölcsey-szobor a NAT hetedikeseknek szóló irodalom tankönyvén", illetve a „Nem fasza többé a hetedikes irodalom munkafüzet címlapja” címmel megjelent cikkek borzolták a költőfejdelem Kölcsey Ferenc meggyalázásán felháborodó olvasókat. A kultúrált értekezés alapja, hogy lecserélte az Oktatási Hivatal a hetedikes irodalom munkafüzet borítóját, "amin Ferenczy István Kölcsey-szobra volt látható: a szobor antik költőként, tógában ábrázolja a Himnusz íróját, kezében...egy papirusztekerccsel."

A teljes cikket itt olvashatják.  

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!