Hatalmas a dugó az M0-son, több mint 12 km-es a torlódás

Vágólapra másolva!
Több mint 12 kilométeres torlódás alakult ki az M0-áson az M1-es autópálya felé, a Hárosi Duna-híd előtt, ahol a dilatációs szerkezet javítása miatt lezárták a gyűjtő elosztó és külső sávot. Máshol baleset nehezíti a közlekedést.
Vágólapra másolva!

Több mint 12 kilométeres a torlódás az M0-as autóúton az M1-es autópálya felé, a Hárosi Duna-híd előtt. 
Az Útinform információi szerint a Hárosi hídon a déli szektorban dilatációs szerkezetet javítanak, ezért lezárták a gyűjtő elosztó és külső sávot. 

A 17-es és 14-es kilométer között torlódik a forgalom, akár egy óra is lehet a plusz menetidő.

További torlódás várható az M0-s autóút északi szektorán, az M2-es autóút csomópontjában, a 71-es km-nél lerobbant egy teherautó. Az M3-as autópálya felé a külső sávot lezárták. Illetve az M0-s autóút keleti szektorán, a 11-es főúti végcsomópont irányába a 48-as km-nél, 

a maglódi csomópontnál a gyorsító sávon több autó karambolozott.

- írja az Útinform.

Ahogy már korábban is írtuk, a következő két hétben garanciális burkolatjavítás, illetve dilatáció javítási munkálatok miatt sávzárásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc Hárosi Duna-hídon 

Nehezített lesz a közlekedés az M5-ös autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 14-es jelű soroksári csomópont környezetében lezárják a külső és lassítósávot burkolatfelújítási munkák miatt.A munkálatok ideje alatt a soroksári csomópontban folyamatosan biztosított lesz az M5-ös autópályáról történő lehajtás. 

 

A címlapi kép illusztráció!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!