Egy kerítésre felakasztott menyasszonyi ruhát találtak Budapesten

Képünk illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy kerítésre felakasztott menyasszonyi ruhát találtak Budapest XVI. kerületében, ami most lázban tartja a helyieket.
Vágólapra másolva!

A XVI. kerületi József utcában, az egyik ház kerítésére felakasztva 

találtak meg egy menyasszonyi ruhát.

A helyiek egyelőre csak találgatják, hogy ki és miért hagyhatta ott a ruhát. Többek szerint az történhetett, hogy valaki a közeli buszmegállóban várakozott, addig pedig felakasztotta a ruhát a kerítésre. Amikor felszállt a buszra, megfeledkezett róla. Szeretnék megtalálni a ruha gazdáját, ezért biztonságos helyre tették - írja a Metropol

Képünk illusztráció 
Fotó: Shutterstock

A helyeik azt is találgatják, hogy kinek lesz esküvője a környéken és aggódnak, hogy az elveszített ruha miatt lemondhatják az egészet. Arra is gondoltak, hogy a nő direkt szabadult meg a ruhától, hátha így nem kell férjhez mennie. Másoknak szerint valójában egy szalagavatós, bérelt ruháról van szó, és egy diák hagyta a kerítésen. 

Éppen a buszhoz mentem, amikor láttam, hogy egy ruhazsák lóg egy ház kerítésén, látszott, hogy egy fehér, csipkés ruha van benne. Furcsálltam a dolgot, de gondoltam, hogy a gazdája érte fog menni. Később láttam egy XVI. kerületi Facebook-csoportban, hogy a házban élő nő próbálja megtalálni, hogy kié lehet a ruha. Nem értem, hogy hagyhat el valaki egy menyasszonyi ruhát. Remélem visszakerül a tulajdonosához.

- mondta a lapnak egy helyi lakos. 

Ahogy azt korábban megírtuk, nagy sikert aratott egy 14 fontba (6 ezer forintba) kerülő hagyományos ruha, amely csipkés felsővel, lebegő szoknyával és hosszú fátyollal rendelkezik. Állítólag megtapintva és élőben látva is ugyanúgy néz ki, mint a hirdetésben.

A barcelonai esküvői divathéten kihívó, alig takaró és klasszikus menyasszonyi ruhákat is bemutattak. A bemutatón készült képeket ide kattintva nézheti meg. 

A minneapolisi Tina Nguyen még  egy Facebook-csoportot is létrehozott, hogy más menyasszonyok számára is különlegessé tegye a nagy napot azzal, hogy ingyen kölcsön adja különleges designer-ruháját. 

"Teljesen odavoltam az esküvői ruhámért, ez volt a menyasszonyi létem egyik legjobb része. Ha esküvőjét tervezi, vagy ismer valakit, aki mostanság menne férjhez, de nem engedheti meg magának a méregdrága esküvői ruhát, kérem lépjen kapcsolatba velem. Szívesen kölcsönadom az enyémet a menyasszonynak a nagy napra" - írta a közösségi oldalon közzétett hirdetésében.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!