Itt vannak a legújabb fejlemények Magyar Péter letartóztatott cigarettacsempész munkatársa ügyében

magyarpéter, bűnöző
Magyar Péter úgy tűnik, bűnözőkkel veszi körül magát - talán nem véletlenül?
Vágólapra másolva!
Összesen hét gyanúsítottja van annak a bűncselekménynek, amibe a napokban bukott bele a Tisza Párt szolnoki koordinátora – tudta meg a Magyar Nemzet. Cs. S.-t és társait azzal hozta összefüggésbe a hatóság, hogy csempészcigarettával kereskedtek.
Vágólapra másolva!

Eddig hét gyanúsítottja van annak a bűnügynek, ami miatt négy embert, köztük a Tisza Párt egyik fontos szervezőjét is letartóztatta a bíróság – derült ki az eljárást felügyelő Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség Magyar Nemzetnek adott tájékoztatásából. 

Pénzmosással gyanúsították meg őket

A portál információi szerint Magyar Péter munkatársát és három bűntársát a múlt héten fogták el, majd tartóztatták le, mivel az eljárás adatai szerint csempészcigarettával kereskedtek. A nyomozás tényét már a hír kirobbanásának napján megerősítette az ügyészség. 

Mint írták: jövedéki adózás alól elvont dohány és cigaretta megszerzése, illetve azzal való kereskedés merült fel, és az érintetteket pénzmosással gyanúsították meg.

Ahogyan azt az Origo is megírta, Cs. S. az elfogása előtt még részt vett az MTVA előtt tartott demonstráción is, illetve közös fotókon pózolt többek között Magyar Péterrel, Radnai Márkkal és Nagy Ervinnel.

A teljes cikk elolvasható ITT!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!