Késsel támadt az utcán egy ukrán férfi egy fiatalra Tatabányán

Vágólapra másolva!
Tatabányán egy lakótelepen sétált élettárásával egy migráns férfi, mikor egy fiatal bandával találkoztak. A banda egyik tagja nekiment a pár női tagjának, emiatt pedig a férfi dühös lett és többször megszúrta a fiatalt, majd a banda ezután elmenekült a helyszínről.
Vágólapra másolva!

Április 7-én 20 óra 30 perckor Tatabányán az egyik lakótelepen sétált hazafelé élettársával egy ukrán férfi, mikor az egyik lépcsősornál szembe találkozott egy hattagú fiatalokból álló bandával. Mikor a fiatalok közelébe értek, az egyikük nekiment a nő vállának.

Ekkor a fiatal fiú megkérdezte a nőt, hogy véletlenül ment-e neki, a nő elmondta, hogy nem direkt csinálta és bocsánatot kért a fiataltól.

Azonban a történtek miatt a nő élettársa olyan dühös lett, hogy elővette a nála lévő rugós kést, és azzal háromszor megszúrta a fiatal fiú hátát és a bal hónalját. 

A támadás után a fiatal banda elmenekült a helyszínről, később pedig a barátai mentőt hívtak hozzá. A fiút, miután kórházba vitték, megműtötték.

A szúrások miatt a fiúnak életveszélyes sérülései lettek, emitt pedig orvosi segítség nélkül meg is halhatott volna. 

Az ügyészség a letartóztatásban lévő férfit emberülés kísérletével vádolja, és ellene börtönbüntetésre tett indítványt, és azt javasolta, hogy a bíróság határozott időre utasítsa ki Magyarországról. 

késelés, Tatabánya
Fotó:  Magyarország Ügyészsége 

Ahogy arról az Origo is beszámolt, egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

Egy Bács-Kiskun vármegyei nő a gyereke mellett aludt, amikor hajnalban felriadt. Ekkor kiment a konyhába, megfogott egy kést, majd azt kiabálva, hogy „sátán”, többször megszúrta a lányát.

Az egyik jobbágyi kocsmában italozott egy férfi és társasága, amikor belépett az egyik ismerőse és a fia. A férfi számon kérte az ismerőst a tartozása miatt, ami miatt összevesztek egymással, majd verekedni kezdtek. Közben a férfi egy késsel többször mellkason szúrta az ismerőst.

Megírtuk azt is, hogy nyugdíjas, 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!