Menczer Tamás: Önök nem kedvesek, meg aranyosak, képviselő úr, Önök csicskák - videó

Vágólapra másolva!
Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Tarr Zoltán, a Tisza Párt EP-delegációjának vezetőjének szavaira reagált közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Ha Önnek nincs álláspontja, ne menjen politikusnak. Ha nincs álláspontja, akkor más mondja meg, hogy mit kell gondolnia. Ez a Tisza Párt esetében Manfred Weber és a Néppárt

- mondta közösségi oldalán közzétett videójában Menczer Tamás. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója Tarr Zoltán, a Tisza Párt EP-delegációjának vezetőjének szavaira reagálva hozzátette: 

Ismerjük, jól ismerjük Manfred Weber álláspontját. Ez háborúról szól, bevándorlásról és LMBTQ-propagandáról. Köszönjük, ebből nem kérünk.

Tarr Zoltán Tisza Párt vonatkozásában tett kijelentésére, miszerint: "Kedvesek vagyunk, azt gondolom, meg aranyosak is, de hogy azért még jelentősen egy megelőlegezett bizalom van az irányunkban" Menczer Tamás azt mondta:

Önök nem kedvesek, meg aranyosak, képviselő úr, Önök csicskák. Manfred Weber bizalmát pedig úgy akarják meghálálni, hogy felkínálják Magyarországot. Ezt azonban mi nem fogjuk engedni. Ha a képviselő úr szeretetre vágyik, akkor menjen haza a családjához vagy tartson kutyát. A politika a magyar érdekek védelméről szól, és ez konfliktusokkal jár. Mi vállaljuk ezeket a konfliktusokat, Önök viszont fejet hajtanak Manfred Weber előtt. 

Menczer Tamás hozzátette:

Önök nem kedvesek, meg aranyosak, képviselő úr, Önök csicskák. Manfred Weber bizalmát pedig úgy akarják meghálálni, hogy felkínálják Magyarországot. Ezt azonban mi nem fogjuk engedni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!