Menczer Tamás: Ideges a Peti

Vágólapra másolva!
A Fidesz kommunikációs igazgatója a közösségi oldalára azt írta, hogy Magyar Péter nem bírja az igazságot. Úgy látja, hogy a diszkópolitikust zavarja, hogy elmondta, hogy ő Manfred Weber embere, ő a “kisöcsi” Weber mellett.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról az Origo beszámolt, a kommunikációs igazgató szerdán arról beszélt egy interjúban, hogy Magyar Pétert a mentelmi jogával fogják Brüsszelben. Menczer Tamás szerint Manfred Weber a következőt mondhatta Magyar Péternek:

Ide figyelj, öcsi! Te azt csinálod, amit mondunk. Mert pontosan tudjuk az összes botrányodat, tudjuk, hogy telefont loptál, ha nem azt csinálod, megvonjuk a mentelmi jogodat és mehetsz a lecsóba.

Hozzátette, hogy a két néppárti politikus együttműködik, akikkel szemben meg kell védeni Magyarországot.

Erre kiváló lehetőség a nemzeti konzultáció

- mondta Menczer Tamás. 

A kommenteknél azonnal megjelent Magyar Péter pártjának hivatalos Facebook-oldala - melyet nem lehet kizárni, hogy maga Magyar Péter kezel - , a hozzászólásában pedig szégyennek minősítette a jobboldali politikust. Menczer Tamás erre válaszolva a következőket üzente a baloldali figurának:

Magyar Péter egy fogott, irányított ember, Brüsszel embere, aki mindent végrehajt, hiszen telefont lopott, és a mentelmi joga Manfred Weber kezében van.Vége van, Peti!

- írta Menczer Tamás. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!