Menczer Tamás: Vége van Peti! Pukkad a lufi!

Fotó: Facebook/Menczer Tamás
Vágólapra másolva!
A politikus szerint Magyar Péter Brüsszel embere, a Weber-Magyar párostól pedig meg kell védeni Magyarországot.
Vágólapra másolva!

"Ideges a Peti… Nem bírja az igazságot. Zavarja, hogy elmondtam, hogy ő Manfred Weber embere, ő a 'kisöcsi' Weber mellett. Magyar Péter egy fogott, irányított ember, Brüsszel embere, aki mindent végrehajt, hiszen telefont lopott, és a mentelmi joga Manfred Weber kezében van. Vége van, Peti! Pukkad a lufi…" - fogalmazott Menczer Tamás három nappal ezelőtt a közösségi oldalán. Most olyan felvételeket tett közzé, amelyek ezt a gondolatot alátámasztják. 

Magyar Péter szerint az Európai Néppárt európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője, Manfred Weber szereti Magyarországot legutóbbi európai parlamenti felszólalása alapján. 

Engedjék meg, hogy mindenkit emlékeztessek, hogy a hetes cikkes jelentés elfogadásával az ország ellen szavaztam. Nem a Fidesz, nem Orbán Viktor, hanem az egész ország ellen" 

- idézte Weber szavait Menczer Tamás a videójában, majd hozzátette:

Te Peti! Csak az újdonság kedvéért nem próbálnád meg, hogy milyen igazat mondani? Weber szereti Magyaroszágot? Hát a saját szájával mondta el, hogy az egész országot támadja. Nem Orbán Viktort, egész Magyarországot. Te meg a kisöcsi vagy mellette, a telefontolvaj, akit irányíthat, mert a mentelmi jogod a kezében van. Vége van Peti! Pukkad a lufi!"

 - zárta gondolatát a Fidesz kommunikációs igazgatója.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!