Bukott jobbikosok és baloldali újságírók Magyar Péter propagandistái

Magyar Péter, MagyarPéter, tüntetés, október 23., Tisza Párt, TiszaPárt, 2024
Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
Fontos összeállítást közölt a Tűzfalcsoport.
Vágólapra másolva!

Jobbikosokból és kétes hírnevű baloldali újságírókból gründolt lapot Magyra Péter öccse, Magyar Márton. Kik Magyar Péter propagandistái? - tette fel a kérdést a tűzfalcsoport.  Ha a Kontroll média impresszumát megnézzük, akkor találunk ott még más érdekes nevet is. Olyan nevekkel találkozunk ott, mint Szolga Bálint, aki korábban a Népszavának írt, de meglepő módon politikai pályafutását diákaktivistaként kezdte.  Ha tovább böngésszük az impresszumot, akkor egyből feltűnik Eszes Ádám, aki korábban a Jobbikhoz ezer szálon kötődő Alfahírnek volt a főszerkesztője. A következő szerző, aki érdekes az nem más, mint Hetei Péter – a Kard, Konzervatív Alternatív Reform és Demokrácia nevű Facebook-oldal szerkesztője. 

Hetei Péter már az első perctől rajongója lett Magyar Péternek, már március 2-án azt vizionálta egyik cikkében, hogy Magyar olyan lesz mint Petőfi.   

A főszerkesztő pedig Tarr Péter, aki korábban szintén a Média1-nél dolgozott, majd később Gattyán Györgypornómilliárdos lapjánál, a Frisshíreknél volt főszerkesztő, ahol a hírek szerint egy robotra cserélték le.   Egyelőre viszont az látszik, hogy Magyar Péter propagandistái leginkább a főnökük körül sertepertélnek, ugyanis a Kontroll weboldala és YouTube-felülete nem nagyon áll másból, mint Magyar különböző megnyilatkozásaiból, illetve az azokra adott saját reakciókból.

A teljes bejegyzést itt olvashatják. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!