Új fejlemények Till Tamás, a meggyilkolt fiú ügyében - videó

Vágólapra másolva!
A fiú maradványait három hónapja vizsgáló szakértők kideríthették, hogy mi történhetett Till Tamással. Egyes értesülések szerint az már biztos, hogy gyilkosa nem az autójával gázolta el a fiút.
Vágólapra másolva!

2000-ben a 11 éves Till Tamás biciklivel ment el otthonról, de már sosem tért haza. A fiú szülei, Mátyás és Katalin 24 éven keresztül hitték, hogy gyerekük egy nap még becsenget hozzájuk. Idén nyáron azonban a rendőrök egy bejelentés miatt kimentek egy bajai tanyára, ahol egy melléképületben bebetonozva emberi csontokat találtak. A DNS-vizsgálat megállapította, hogy a fiú maradványait találták meg. 

Till Tamás szülei szeretnék eltemetni a fiukat
Fotó: Újvári Sándor / Mediaworks Archív

Kiderült, hogy a férfi, aki a betonozást megrendelte, már meghalt, illetve az egyik férfi, aki részt vehetett a holttest eltüntetésében, szintén halott. A gyerek halálának rejtélyét szakértők próbálják megoldani. A fiú koponyáját már három hónapja vizsgálják a szakértők, és a legfrissebb információk szerint a nyomokból arra lehet következtetni, hogy

a kisfiút a gyilkosa leütötte és lerántotta a bicikliről.

Korábban írtunk róla, hogy a szülők a fiú temetésére gyűjtenek, viszont ameddig a nyomozás tart, nem tudják eltemetni fiút, pedig már a sírhelyet is megvásárolták - írja a Bors.

Szeretnénk végre a gyermekünket eltemetni, de a csontokat még Budapesten vizsgálják az igazságügyi szakértők. Megjósolhatatlan, hogy ez mennyi időt vesz igénybe, viszont biztos, hogy amíg a maradványokra szükség van az eljáráshoz, nem adhatjuk meg a végtisztességet Tamásnak

– mondta Mátyás.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!