Bűnügyi gyanúsított ad tanácsokat Hegyvidéken?

Tordai Csaba megbízást kaphatott a kutyapárti vezetésű Hegyvidéken
Fotó: Magyar Nemzet
Vágólapra másolva!
Tordai Csaba, Karácsony Gergely jogi főtanácsadója is kaphatott megbízást a kutyapárti vezetésű Hegyvidéken. Ez véletlen folytán derült ki, az önkormányzat egyelőre nem válaszolt a sajtómegkeresésekre. A fejlemény azért is érdekes, mert az új polgármester, Kovács Gergely azzal kampányolt: Gyurcsány Ferenccel és körével nem szövetkezik.
Vágólapra másolva!

A Magyar Nemzet vette észre, hogy a hegyvidéki önkormányzat új szmsz-tervezetének számítógépes adatai szerint a dokumentum megnevezésében „tcs” monogram szerepel. Majd a szöveg korrektúrájában Tordai Csaba beszúrt megjegyzései láthatók. Így pedig erős a gyanú, hogy a szabályzat megírásában segítséget nyújtott Karácsony Gergely jogi főtanácsadója is. A dokumentum szerzője ráadásul az a Balla Judit, akit korábban még a Demokratikus Koalíció (DK) delegált az önkormányzat zöldbiztottságába, majd Kovács Gergely (Magyar Kétfarkú Kutya Párt – MKKP) új polgármester kampányát is segítette. 

Úgy tűnik, hogy Gyurcsány és Karácsony emberei azonnal megjelentek a városházán, ahogy a Kutyapárt átvette a hatalmat Hegyvidéken. Ez azért is különös, mert Kovács Gergely a kampányában végig azt a látszatot keltette: Gyurcsány Ferenccel és körével nem szövetkezik.

- kommentálta a történéseket a Magyar Nemzet. 

Fotó: Magyar Nemzet / Magyar Nemzet

Tordai Csaba neve onnan lehet ismerős, hogy költségvetési csalás gyanújába keveredett Karácsony Gergely 99 Mozgalma körüli botrány kapcsán. A napokban ismét házkutatást tartottak a baloldali háttérembernél, aki továbbra sem hajlandó kommentálni a 99 Mozgalom gyanús pénzügyeit. A főpolgármesteri hivatal pedig arról adott tájékoztatást, hogy Tordai továbbra is Karácsony Gergely jogi főtanácsadójaként dolgozik. 

A Magyar Nemzet a hegyvidéki önkormányzatnál rákérdezett arra, hogy foglalkoztatják-e Tordait, de egyelőre nem kaptak választ.  

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!