Franciaország
18:002024. július 01.
Belgium
Portugália
21:002024. július 01.
Szlovénia

A részegen verekedő Magyar Péterrel jutott teljes mélypontra a magyar baloldal

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Az agresszív Magyar Péterrel jutott a mélypontra a magyar baloldal. A folyamat Gyurcsánnyal Ferenccel kezdődött, aki hazudott az őszödi beszédében, és ahelyett, hogy lemondott volna, még büszke is volt rá. Karácsony Gergellyel folytatódott, aki hazudott a nyelvvizsgájáról, a Soros Györgytől kapott dollármilliókról, és a Városháza eladásáról szóló hangfelvételekről azt mondta, hogy sz.rik rá. Hadházy Ákos az Országgyűlésben trágárkodott. Márki-Zay Péter bukott baloldali kormányfőjelölt többek között trágyával etetett gombákhoz hasonlította az embereket. Míg Márki-Zay még csak sértegette az embereket, addig a baloldali exférj Magyar Péter már megveri őket, és a telefonjukat a Dunába dobja.
Vágólapra másolva!

Az 1989-es rendszerváltás óta nem látott, teljesen egyedülálló botrányt okozott Magyar Péter azzal, hogy részegen egy civilt támadott meg egy budapesti szórakozóhelyen. A baloldali politikus nemcsak megütötte a férfit, de a telefonját is ellopta. Ilyet a világon sehol nem látni, más országokból is legfeljebb arról jön hír, hogy politikusok egymással verekednek a parlamentben. Magyarországon sem volt példa ilyenre a 35 évvel ezelőtti rendszerváltozás óta.  A fent történtek annak fényében nemzetközileg is elképesztőnek számítanak, hogy a politikusok ott sem vetemednek arra, hogy civilekre támadjanak, és ellopják a telefonjukat. A politikusok tőlünk nyugatra, vagy keletre legfeljebb egymással verekednek.

Természetesen Magyarországon sem volt példa arra, hogy egy politikus megütött volna egy civilt. 

Ráadásul Magyar el is ismerte, hogy mit tett, bocsánatot is kért. A szórakozóhelyen egyébként egy este akár egymillió forintot is el lehet költeni. 

Magyar Péter cselekedetével soha nem látott mélypontra jutott a magyar baloldal, pedig a 1989 óta elképesztő botrányokat produkált az MSZP-SZDSZ kettős, majd pedig a belőlük kivált alakulatok. Most bemutatjuk a legelképesztőbb baloldali botrányokat, de ezek sem érnek fel ahhoz, hogy az agresszív exférj megvert egy civilt, majd egy telefont ellopott és azt a Dunáa dobta. 

Márki-Zay Péter: Sötétben tartott, trágyával etetett gombák

Márki-Zay még csak sértegette az embereket, Magyar Péter már megveri. 

Sötétben tartott, trágyával etetett gombák.

Ezt gondolta a baloldal 2022-es miniszterelnök-jelöltje azokról, akik alacsonyan tartanák az energiaárakat, és ellenzik a migrációt.

Egyébként akkor már nem először gyalázta a baloldali politikus a rezsicsökkentés támogatóit.

Na, a rezsicsökkentés az egyik ilyen népbutítás

- mondta Márki-Zay Péter korábban Gárdonyban. A baloldali politikus szerint mint a rezsicsökkentés, hogy mindent lehet jól csinálni, okosan csinálni, meg lehet ostoba módon csinálni, lehet néphülyíteni.

Így trágárkodott a parlamentben Hadházy

A fenti botránnyal volt egyenértékű, hogy Hadházy Ákos bukott LMP-s, jelenleg független parlamenti képviselő hazugságokkal teleírt táblával próbálta megzavarni Orbán Viktor kormányfőt a napirend előtti felszólalása közben a parlamentben még 2019-ben. A volt LMP-s Hadházytól nem áll távol a provokáció és az erőszak. Ő az, akivel még 2018-an összeverekedett a párttársa, Sallai R. Benedek. 

Óriási felháborodást keltett, hogy trágár szöveget írt meg előre egy táblára. Ráadásul a magasba tartotta azt a képviselőtársai között.

Forrás: Origo

 

Forrás: Origo


Karácsony szart a tényekre
Alpári stílusban beszélt Karácsony Gergely azokról a leleplező hangfelvételekről, amelyek azt bizonyították, hogy jutalékos korrupciós rendszer működhetett a Városházán az ingatlanok eladása kapcsán. Akkor összegyűjtöttük azt a négy kérdést, amire nem válaszolt a baloldali főpolgármester. Mint ismert, egy magát Anonymusnak hívó álarcos alak 2021 novemberében kezdett közölni olyan hangfelvételeket, amiken a Városháza emberei és a baloldalhoz köthető üzletemberek egyebek mellett a Városháza épületének lehetséges eladásáról egyeztettek, de szóba került az is, hogy a Karácsony Gergely vezette önkormányzatnál jutalékos rendszerben működnek az ingatlanértékesítések. Ehhez kapcsolódóan még 2021 novemberében látott napvilágot az a felvétel, amelyből a Fővárosi Önkormányzat körül működő korrupciós hálózat, vagyis a „jutalékos rendszer" működése ismerhető meg. A jól behatárolt személyi kör gyakorlatilag mindenható a fővárosi ingatlaneladási ügyek terén. A szálak a táskás embertől Karácsony Gergely főpolgármesteren át egészen Bajnai Gordon volt kormányfőig értek.

Ki hatalmazta fel Bajnait, hogy tárgyaljon a Városháza eladásáról? Forrás: Facebook

 

Karácsony a nyelvvizsgájáról is hazudott

Hatalmas botrány kerekedett abból is, hogy Karácsony azt hazudta, hogy tud angolul és nyelvvizsgája is van.  Oktatnia és publikálnia is kellett volna Karácsony Gergelynek angolul – közölte korábban Magyar Nemzet. A lap a főpolgármester tanársegédi állása körül kialakult botrány miatt kereste meg kérdésekkel a Budapesti Corvinus Egyetemet. Ugyanis felmerült: Karácsony Gergely államilag elismert nyelvvizsga hiányában jogosulatlanul dolgozhatott 2004 és 2012 között tanársegédként, majd adjunktusként az egyetemen.

Az adjunktusi elvárások között az idegen nyelven végzett publikációs tevékenység, valamint az angol nyelv előadói szintű ismerete is szerepel. Videófelvételek tanúsága szerint azonban a főpolgármester a mai napig nincs ezen a szinten,

és rendszeresen tolmács segítségére szorul, ha angolul kell tárgyalnia vagy interjút adnia.

David Pressman, Pride, Karácsony Gergely, 2024.06.22
Karácsony az elmúlt években szállította a botrányokat a baloldalnak
Fotó: Kurucz Árpád

Dollárbaloldali botrány

Karácsony Gergely másik nagy botránya az volt, hogy kiderült, a 2021-es előválasztási kampányát, majd a baloldal 2022-es kampányát is az a Korányi Dávid szervezte, aki külföldről szerzett milliárdokat a baloldalnak.  Az már eddig is ismert volt, hogy a 2022-es országgyűlési választások előtt a Bajnai Gordon volt államtitkára és Karácsony Gergely egykori főtanácsadója, Korányi Dávid által vezetett Action for Democracy (A4D) nevű szervezet, mintegy 5,5 millió dollárt, azaz több mint 2 milliárd forintot juttatott Magyarországra Márki-Zay Péter baloldali miniszterelnök-jelölt Mindenki Magyarországa Mozgalmához. 

A parlamenti választások idején pedig a DatAdat is jelen volt az A4D közvetlen szerződéses partnerei, illetve legnagyobb kedvezményezettjei között. 

Az A4D-nek baloldal kampányának külföldi finanszírozásában vállalt központi szerepét korábban már részletesen feltárta a Nemzeti Információs Központ 2022 novemberében közzétett – titkosítás alól feloldott – jelentése, majd a becsatornázott pénzek kapcsán az Állami Számvevőszék is vizsgálatot indított. A szervezet 2024 februárjában megállapította: a baloldali összefogás pártjai több, mint 260 millió forint külföldről származó tiltott támogatást fogadtak el a Mindenki Magyarországa Mozgalomtól. 

Ezt az összeget pedig egyelő arányban elosztva be kellett fizetnie a Demokratikus Koalíciónak, a Jobbiknak, a Momentumnak, az LMP-nek és a Párbeszédnek a központi költségvetésbe. 

Mindezek mellett a mai napig nem tudni, hogy pontosan milyen szerepe volt Gyurcsány Ferenc és Karácsony Gergely bizalmasának a 99 Mozgalom bűncselekmények gyanúját is felvető félmilliárdos adománygyűjtésében. Annyi biztos, hogy Tordai Csaba – a főpolgármester jogi főtanácsadója – irodájában okirat-hamisítást alátámasztó bizonyítékokat foglaltak le az adónyomozók. Vélhetően ott hamisíthatták azokat a jegyzőkönyveket, amelyek a 99 Mozgalom adománygyűjtési akciójának hitelesítését szolgálták volna. A botrány kirobbanása óta a hatóságok pénzmosás és költségvetési csalás gyanúja miatt is nyomoznak. 

Gyurcsány büszke volt a hazugságára

1989 óta a baloldal legnagyobb botránya az volt, hogy Gyurcsány őszödi beszéde 2006 őszén napvilágra került. A bukott kormányfő a súlyos hazugságának a nyilvánosságra kerülése után nemcsak, hogy nem mondott le, hanem még büszke is volt a tettére. Hazudtunk reggel, éjjel meg este - mondta akkor Gyurcsáy, aki még ma is az egyik baloldali párt vezetője. 

Gyurcsány Ferenc akkori miniszterelnök az azt megelőző másfél év kormányzását a beszédben sokszor trágár szavakkal jellemezte, továbbá bevallotta, hogy a régi-új kormánykoalíció hazugságokkal, a valós adatok és a tervezett megszorítások eltitkolásával, lényegében csalással nyerte meg a választást, miközben az országot a csőd szélére sodorta.

Ezzel kezdődött a baloldal süllyedése, amely most Magyar Péterrel ért a mélypontra.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről