Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Menczer Tamás : Magyarországnak béke kell!

Ukrajna, Ukrán, Orosz, Oroszország, háború, konfliktus, orosz-ukrán háború, oroszukránháború, UkránOroszháború, 2024.05.30.
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
"Szlovákiában a békepárti miniszterelnököt lelövik, ahogyan ez történt Robert Ficóval. Brüsszelben a békepárti miniszterelnökre ráküldik a rendőröket, ahogyan ez történt Orbán Viktorral. A kampányhajrában a legfontosabb időszakban Magyarországon is el akarják hallgattatni a békepárti hangokat. " - mondta Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára feltöltött videóban.
Vágólapra másolva!

"Soros György utasítása megérkezett, a végrehajtó a feketeöves háborúpárti Magyar Péter.
- Követeljük ennek a kampánynak a leállítását.
- Tehát Magyar Péter a háborúellenes, békepárti kampány leállítását követeli.
- Követeljük ennek a kampánynak a leállítását. Egyben bejelentem azt is, hogy a médiahatósághoz is fordulunk, és megkérjük ennek az aljas uszító kampánynak a kivizsgálását, valamint írni fogunk hivatalos megkeresést az összes közösségi média platformnak, ahol ezek a hirdetések mennek, hogy vegyék le.

- Magyar Péter a háborúellenes kampány befejezését követeli, mert szerinte az árt a gyerekeknek. Ezzel szemben az igazság az, hogy nem a háborúellenes plakát veszélyes a gyerekekre. 

A gyerekekre a háború, a puskagolyó és az atombomba veszélyes.

Magyarországnak béke kell, a gyerekeinknek béke kell, és a békét egyedül Orbán Viktor tudja megvédeni. A baloldal háborúpárti. 

Éppen ezért mindenki, aki békét akar, támogassa most vasárnap Orbán Viktort és a Fidesz KDNP-t. Védjük meg Magyarország békéjét! Védjük meg a gyerekeinket a háborútól!" - mondta Menczer Tamás.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről