Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Orbán Viktor érte el a legnagyobb választási sikert az európai kontinensen

Választások2024, Választások2024eredményváró, önkormányzati választás, európai parlamenti, választás, szavazás, Budapest, 2024.06.09., eredményváró rendezvény, Választások2024eredményváró, Fideszeredményváró2024,  Orbán Viktor, OrbánViktor
Fotó: Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
A német és a francia vezető irigyelheti Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP 45 százalékos választási eredményét – írta közösségi oldalán Menczer Tamás. Orbán Viktor és az általa vezetett politikai közösség érte el a legnagyobb sikert az európai kontinensen – tette hozzá a politikus.
Vágólapra másolva!

„Orbán Viktor a baloldal által sokat emlegetett elszigetelődés napjait éli.

Nagy elszigetelődésében előbb Berlinben tárgyalt a német kancellárral, majd az olasz miniszterelnökhöz utazott Rómába, végül Párizsban tárgyal a francia elnökkel” 

– fogalmazott Facebook-oldalán a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója. Menczer Tamás megjegyezte: nyilván mindhárman, de főleg a német és a francia vezető irigyli Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP 45 százalékos választási eredményét.

A német kancellár és pártja 31, a francia elnök és pártja 30 százalékkal marad el a Fidesz-KDNP eredményétől, de az olasz miniszterelnök pártja is 16 százalékkal hátrébb van. 

És hogy miért Orbán Viktor és az általa vezetett politikai közösség érte el a legnagyobb sikert az európai kontinensen? – tette fel a kérdést a politikus bejegyzésében. Mint írta:

A válasz egyszerű: a magyar emberek békét akarnak, Orbán Viktor, az általa vezetett kormány és kormánypártok ezt képviselik! És ez így is marad. Ha tetszik a háborúpártiaknak, ha nem 

– zárta bejegyzését. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről