Egész tavasszal összevissza hazudozott Magyar Péter, most pedig a háborúpárti baloldalt szolgálja Brüsszelben

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Magyar Péter összevissza hazudozott arról egész tavasszal, hogy nem akar beülni képviselőnek az EP-be, aztán mégis megtette. Kiszolgálja a háborúpárti Weberéket. Nem szavazta meg a Donald Trump elleni merénylet elítéléséről szóló határozatot, és asszisztált ahhoz, hogy az antiszemita-kommunista törpefrakciónak legyen alelnöke az EP-ben, de a Patrióták Európáért pártcsaládnak ne. Mutatjuk a részleteket!
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, Magyar Péter végig hazudozta az egész tavaszt, mert a kampány során végig azzal próbált minél több szavazót megnyerni magának, hogy azt mondta, ő biztosan nem fog beülni képviselőnek Brüsszelbe. Azóta kiderült, hogy ez óriási hazugság volt, ugyanis miután Magyar Péter a választókat megtévesztve végig hazudta a kampányt, és kamuállásnak nevezte az európai parlamenti képviselőséget, mégis felvette a havi 20 ezer eurós fizetéssel járó mandátumát. Ez az összeg még a különböző költségtérítéseket és egyéb juttatásokat leszámítva is jóval magasabb annál, mint amit Magyar Péter a korábban elveszített állami pozícióiban keresett, így további öt évig finanszírozhatja a költekező életvitelét.

Magyar Péter több alkalommal is azt mondta, hogy "esze ágában sincs beülni az Európai Parlamentbe", sőt nemegyszer azzal kérkedett: a jövőben a „piacról fog megélni”. Most azonban úgy tűnik, hogy a havi több milliós fizetés mégis vonzó számára, hiszen nemrégiben az Európai Parlament alakuló üléséről jelentkezett be.

magyarpéter, luxus, exférj
Magyar Péter egyébként luxusautó előtt pózol, és kérkedik azzal, mije van
Fotó: Facebook

Magyar Péter ott ült az EP alakuló ülésén, ami ékes bizonyítéka annak, hogy számára csak a pénz és a pozíció volt a fontos, a választást megelőző hetekben, hónapokban pedig tudatosan megtévesztette a szavazókat.

2029-ig bebiztosította megélhetését

Arról is készítettünk egy összeállítást, hogy Magyar Péter érzékelhette, hogy 

a pártépítés kemény feladat, közel sem elég egy platóról kiabálni, ezzel szemben Brüsszelben jó fizetés mellett közös képeken szerepelhet olyan magyargyűlölő és háborúpárti politikusokkal, akik abban érdekeltek, hogy Magyarországnak gyenge és instabil kormánya legyen.

Manfed Weber és a többi háborúpárti politikus most látszólag körberajongja Magyar Pétert azzal a céllal, hogy talán vele sikerül meggyengíteni a békepárti magyar kormányt.

Kulja Andrással, párttársával a repülőn szelfizett Fotó: Facebook

Magyar Péter nem más, mint egy végtelenül hiú ember, aki arra vágyik, hogy a brüsszeli bürokraták megveregessék a vállát

- mondta korábban Rotyis Bálint lapunknak adott interjújában. A Nézőpont Intézet elemzője szerint vannak olyan emberek, akik számára a pénz a legfontosabb, Magyar Péter bűne viszont az, hogy miközben a pénz motiválja, azzal áltatja a híveit és szavazóit, hogy a magyar politika világában változást szeretne elérni. Nem beszélve arról, 

ha itthon marad, akkor az ő politikai karrierje azonnal véget érhet, ha a 2026-os országgyűlési választáson veszít, így viszont 2029-ig a saját megélhetését biztosította Brüsszelben.

Brüsszelben máris bemutatkozott

Arról is beszámoltunk, hogy megtartotta alakuló ülését az Európai Parlament Strasbourgban, ahol össztűz alá került a nemrégiben létrehozott Patrióták Európáért frakció. Megírtuk azt is, hogy

magyarpéter, robertametsola
A háborúpárti Roberta Metsolával is szelfizett
Fotó: Facebook

Magyar Péter pártjának képviselői nem ítélték el a Trump elleni merényletet az Európai Parlamentben. A Patrióták Európáért frakció kezdeményezett vitát az EP-ben, ahol arra kérték a képviselőket, hogy ítéljék el a politikai erőszakot. A baloldali többség azonban nem támogatta a kezdeményezést. A szavazásnál pedig Magyar Péter pártjának képviselői tartózkodtak, azaz nem ítélték el a Trump elleni merényletet. Magyar Péter pártja ezzel is bizonyította, hogy háborúpárti.

Magyar Péternek egyébként éppen nagyon jókor jön a képviselőség, hiszen a szexuális zaklatási botránya kapcsán sokkal nehezebben tudják majd felelősségre vonni, ugyanis védi a brüsszeli mentelmi joga.

A brüsszeli elitnek pedig nagyon jókor "jött" Magyar Péter, hiszen a magyar kormányt akarják gyengíteni, és abban bíznak, ez sikerülhet. A háborúpárti politikusok éppen ezért védik, és mentegetik Magyart.

Tehát azzal, hogy Magyar most tartózkodott, ismét azt támasztotta alá, hogy támogatja a háborút, az erőszakot, amely mint ismert, nem áll távol tőle.

Jól érzi magát a háborúpártiak között

Magyar Péter napok óta posztol és videókat tesz közzé a Facebookon arról, mennyire jól érzi magát az Európai Parlamentben. Először egy fotón mosolygott, amikor is párttársával együtt felszálltak a repülőre. Majd arról is fotót osztott meg, ahogyan luxusnapszemüvegében a meglehetősen drága bőröndjét tolja a repülőtéren.

Roberta Metsola EP-elnök újraválasztása előtt is posztolt arról, hogy ő is ott lesz a szavazáson. Pár órával később már ki is posztolta, hogy mennyire örül a háborúpárti Roberta Metsola újraválasztásának. Magyar Péternek ez sem volt elég, mert egy videóval is jelentkezett a nap végén, és próbálta kommentálni, hogy mennyire jól érzi magát Strasbourgban. Másnap sajtótájékoztatót tartott, ahol láthatóan nagyon tetszett neki, hogy figyelem övezi, és körberajongják. Egy  videóban elmondta, milyen bizottságokban kaptak helyeket, és kiderült az is, hogy 

Magyar Péter asszisztált ahhoz, hogy az antiszemita-kommunista törpefrakciónak legyen alelnöke, de a Patrióták Európáért pártcsaládnak ne. 

Magyar Péter kiszolgálja a háborúpártiak érdekeit, és úgy táncol, ahogy azt Brüsszelben elvárják tőle.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!