A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Közel három év után véletlenül bukott le a budapesti gyilkos

Vágólapra másolva!
A rendőrök több budapesti kerületben is körözési akciót szerveztek, aminek köszönhetően 51 olyan embert fogtak el, akiket köröztek vagy eltűntként kerestek. Köztük volt az a 62 éves férfi is, akit gyilkosság miatt köröztek, ugyanis korábban halálra verte a lakótársát.
Vágólapra másolva!

A rendőrség több fővárosi kerületben tartott körözési akciót, aminek köszönhetően július 1-je és 15-e között 51 embert fogtak el, akiket többek között rablás, súlyos testi sértés, kábítószer birtoklása, csalás, ittas és bódult vezetés, valamint összesen 14 év meg nem kezdett börtönbüntetés letöltése miatt kerestek. Ezenfelül egy eltűntként keresett embert is megtaláltak. 

Az egyik, 62 éves férfit gyilkosság miatt keresték. A férfi 2021 novemberében, a XV. kerületben olyan brutálisan megverte a lakótársát, hogy az belehalt a sérüléseibe. Őt Újpesten, a Szabadság téren fogták el. 

Egy másik férfi ellen hét elfogatóparancs volt kiadva, amiket azért adtak ki ellene, mert nem kezdte meg az 5 éves börtönbüntetését, valamint lopás, kábítószer-birtoklás és csalás miatt. 

A VIII. kerületben fogtak el egy 49 éves nőt, akit hivatalos személy elleni erőszak miatt köröztek. Korábban ellenállt a rendőröknek, most azonban erre esélye sem volt. 

Azoknak a többsége, akiket a rendőrök felhívtak telefonon, feladták magukat, illetve befizették az elmaradt pénzbírságot – írja a Police.hu

Ahogy azt korábban megírtuk, egy eperjeskei férfi látogatóba ment egy helyi nőhöz, akinél viszont ott volt egy másik férfi. Emiatt ideges lett, megfogott egy szerszámnyelet, amivel brutálisan megverte a nőt és a férfit is. A nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, a férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Egy keceli férfi meggyilkolta a főbérlőjét, amiért az számon kérte a lustasága miatt. A férfi ezek után biciklivel próbált meg elmenekülni, de a rendőrök gyorsan elfogták. 

Egy férfi és a barátai azért jöttek Budapestre, hogy tárgyakat keressenek maguknak a lomtalanításban. Az este folyamán a férfi sok alkoholt ivott, majd az utcán egy fakaróval halálra vert egy számára ismeretlen férfit.

Az egyik békásmegyeri házhoz hívták ki a rendőröket június végén, ahol megtalálták az ott élő férfi holttestét. A helyszínelés után kiderült, hogy meggyilkolták. A rendőrök pár napon belül elfogták a gyilkos férfit és a társait. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!