A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

A drogkereskedés miatt börtönben ült öltöztető, Herczeg Zoltán szerint ő értéket és gondolatot képvisel

Herczeg Zoltán
Herczeg Zoltán, a drogos öltöztető
Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
Herczeg Zoltán, aki drogkereskedés miatt ült börtönben, nyilatkozott az RTL Klubnak, de megint nem sikerült igazat mondania.
Vágólapra másolva!

Herczeg Zooltánra és egy társára még 2022. október 21-én csaptak le a rendőrök, miután felmerült, hogy kábítószerrel kereskedhettek. Az akkori hírek szerint Herczeg Zoltántól készpénzt, kokaint és marihuánát foglaltak le. Az öltöztető lakásán és kocsijában is találtak drogot. Később a rendőrség közleményben tudatta, hogy a Budapesti Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. október 21-én bűnügyi információk alapján fogtak el két férfit Budapest IV. és XIII. kerületében. Herczeg Zoltán hosszú hónapokat töltött letartóztatásban, de tavaly tavasszal szabadult a rácsok mögül. 

Most az öltöztető az RTL Klub-nak nyilatkozott. Azt állította, hogy az a legnézettebb kereskedelmi csatorna, de ez nem igaz, mert a TV2 az. Herczeg természetesen nagyon dicsérte magát legújabb bejegyzésében az interjú kapcsán, de arról persze nem beszélt, hol tart most az ellene zajló eljárás. A műsorban Herczeg még főzött is valamit, majd saját főztjét dicsérte. Majd arról is írt, hogy gondolatokat és értéket képviselt a műsorban. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!