Juhász Hajnalka megbotránkozott Magyar Péter diszkóbotrányán

Vágólapra másolva!
A KDNP országgyűlési képviselője szerint akkor mutatkozik meg egy jellem, amikor az ember olyan helyzetben van, hogy nem kell szerepet játszania. Magyar Péter Ötkertben történt botrányán az látszik, hogy a politikában is hasonlóképpen agresszív és kiszámíthatatlan lesz. A Tisza Párt alelnökét viselkedése miatt a biztonságiaknak kellett kitenni a szórakozóhelyről.
Vágólapra másolva!

Megbotránkoztató viselkedésével hívta fel magára a figyelmet nemrégiben Magyar Péter. A Tisza Párt alelnöke italozással kívánta kiheverni a kimerítő kampány fáradalmait.

 A politikus a választás előtt még rendszeresen mutatkozott akkori barátnőjével, aki szinte minden kampányeseményére elkísérte. A választást követő napokban azonban Magyar Péter közösségi oldalán jelezte, vége a kapcsolatuknak. Ezzel szinte egy időben döntött úgy a politikus, hogy a garatra felöntve önfeledt szórakozásba kezd az egyik legdrágább budapesti szórakozóhelyen. A buli hevében pedig, mindössze néhány héttel a szakítás után, látszólag ittas állapotban már fiatal lányok társaságát kereste. 

A háromgyermekes családapa nagyjából húsz év körüli lányokkal meglehetősen kihívóan, konkrétan egy nő lábai között leguggolva táncolt.

Az éjszakai mulatozás és ivás eredménye ezen kívül még, hogy szóváltásba keveredett néhány ott szórakozó személlyel. A biztonsági őrök kénytelenek voltak a nyakánál fogva kivezetni, vagy inkább kidobni a szórakozóhelyről. Ennyinél azonban nem állt meg Magyar Péter. Sikerült összevesznie egy másik férfival is, akinek elvette telefonját, amit később a Dunába dobott. Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint Magyar ezzel rablást követhetett el.

Ez egy politikustól nem fér bele 

– így reagált a botrányra a KDNP országgyűlési képviselője a Magyar Nemzetnek. A kereszténydemokrata Juhász Hajnalka azt mondta, egy ilyen gyors politikai karriert befutott politikusról – mint Magyar Péter – alkotott jellemkép csalóka lehet. Ugyanis a hivatalos megjelenésekkor a legjobb arcát igyekszik mutatni az ember. 

Az igazi teszt az, amikor olyan helyzetekbe kerül valaki, amikor nem kell szerepet játszani.

Ezekben a helyzetekben pedig már akkor megmutatta igazi jellemét Magyar Péter, amikor volt feleségével, az egykori igazságügyi miniszterrel, Varga Judittal elnyomó és agresszivitással teli házasságban élt. Ez jelentkezett most is – értékelte a politikus. Juhász Hajnalka szerint privát környezetben lehet megtudni, hogy milyen ember valójában egy politikus és hogy milyen viselkedésre lehet számítani majd munkája során. 

A kiszámíthatatlanság, a düh és a hölgyekhez való egészen furcsa hozzáállás látszik Magyar Péteren

 – mondta  Juhász Hajnalka.

Kifejtette azt is, itt nem egy önfeledt táncolással van a probléma, hanem arról, hogy valaki milyen képet igyekszik mutatni magáról és milyen valójában. A KDNP politikusa hozzátette, aki a közéletet választja, annak tudomásul kell venni, hogy ez egy fegyelmezett és hitelességet követelő életforma, amibe Magyar Péter esete nem fér bele -írja a Magyar Nemzet.

Az rendben van, hogy kulturáltan szórakozik egy politikus, de aki a politikai életet választja, annak példamutatóan kell viselkedni minden körülmények között – fejtegette. Juhász Hajnalka Magyar Péter ellenében hozta fel példaként Orbán Viktor miniszterelnököt, aki akár 7-8 órányi tárgyalás után, nyomás alatt is tud kiegyensúlyozott és higgadt kommunikációt képviselni. Emlékeztetett: Magyar Péter az ATV-ben néhány perc nyomás után letépte magáról a mikroportot és kirohant.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről