Holttestet találtak a Környei-tóban

Vágólapra másolva!
Több holttestet is találtak hétvégén Komárom-Esztergom vármegyében. Egy férfi holttestét a Környe melletti tóban találták meg, míg egy nőt Komáromban fedeztek fel.
Vágólapra másolva!

Hétfő délelőtt a Környei-tóban is holttestet találtak - írja a Komárom-Esztergom Vármegyei hírportál.

A lap a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesület honlapján vette észre a hírt, amely szerint egy ismeretlen személy holttestére bukkantak vasárnap délután 16 körül Környei-tóban. A helyszínen a rendőrség, a mentőszolgálat, valamint a tatabányai hivatásos és a környei önkéntes tűzoltók vettek részt a vízbe fulladt férfi testének a kiemelésében. 

Egyelőre nem tudni, hogy ki az áldozat, ezt a rendőrség még vizsgálja.

A Kemma a hétvégén egy másik tragédiáról is beszámolt, ugyanis egy női holttestet találtak július 13-án. Ez rövid időn belül a második ilyen eset volt, hiszen június 27-én egy ismeretlen férfi holtteste is előkerült.

Súlyos baleset is történt a vármegyében a hétvégén, ahogy az Origo is megírta, vasárnap délután egy autó árokba hajtott, felborult, majd a tetején állt meg a 117-es úton, Kesztölc és Esztergom-kertváros között. Az autóban ketten voltak, egy 50 éves férfit mentőhelikopterrel vittek kórházba.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről