Magyar Péter ellopott és a Dunába dobott egy telefont, majd a mentelmi joga mögé bújt

Vágólapra másolva!
A magyar embereknek tudniuk kell, egy olyan ember jelentgeti fel a kormányt, aki bűncselekményeket követ el, és a felelősségre vonás elől a mentelmi joga mögé bújik - mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

Peti, telefont lopsz, a Dunába hajítod, és elszaladsz?! Jön a rendőrség, de te európai parlamenti képviselő vagy, neked mindent szabad?! És még te akarod feljelenteni a kormányt? 

A magyar embereknek tudniuk kell, egy olyan ember jelentgeti fel a kormányt, aki bűncselekményeket követ el, és a felelősségre vonás elől a mentelmi joga mögé bújik"

- mondja új Facebook videójában Menczer Tamás, Fidesz kommunikációs igazgatója.

Mint ismeretes, a baloldali politikust  június 21-én hajnalban a biztonsági őrök dobták ki egy belvárosi luxus-szórakozóhelyről, mivel a baloldali politikus közbotrányt okozott. Szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a diszkóban részegen randalírozott, és megütött egy férfit is. Fiatal lányokkal erőszakoskodott, egy édesapa beszámolója szerint 17 éves lányának, alpári kifejezéseket használva, nyílt szexuális ajánlatott tett. A dúsgazdag baloldali politikust egyébként még saját testőrei sem tudták megfékezni. 

Így lophatta el Magyar a telefont

A botrányos éjszaka egyik kulcsmomentuma volt, hogy Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Fontos megemlíteni, hogy Magyar, miután jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, az ott lévő szemtanúk szerint nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogyha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.

Miután Magyar elvette a telefont a sértett férfitől, a szórakozóhely utcára kitódult vendégei még perceken át figyelték, amint Magyar Péter bizonytalan, tántorgó léptekkel elindult a pesti rakpart felé a Lánchíd közelében. A telefont pedig ekkor dobhatta a Dunába. A sértett férfi természetesen utánaeredt a baloldali politikusnak, hogy visszakérje a telefonját, de Magyar tagadta, hogy nála lenne. (Feltehetően, ahogy írtuk, akkor már a Dunában volt.) Később a telefon tulajdonosa feljelentést tett. 

A botrányos éjszaka után a rendőrség pár nappal később megtalálta a folyóba dobott telefont. A hatóságoknak később, úgy tudjuk, sikerült a telefonból kinyerni és lementeni a rajta lévő felvételeket, amelyek így bizonyítékul szolgálhatnak a folyamatban lévő eljárás során. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!